- Husk vårsjekken på airconditionanlegget

- Husk vårsjekken på airconditionanlegget

 

- Sjekk airconditionanlegget når våren kommer, råder Espen Davidsen fra Essostasjonen på Trosterud. Når kjølemediet synker blir effekten mindre.

Tekst:

Publisert:

De har kjøpt inn en ny maskin som foretar trykk- og lekkasjesøk, som et nytt servicetilbud til kundene. Espen Davidsen, som er relativt ny i bedriften, betjener fullservice verkstedet med alle de tjenestene de tilbyr.

- Når det gjelder air con diton og klimaanlegg, skal det sjekkes minimum hvert tredje år, forteller Espen.

- Her sjekker vi at alt er OK og den nye spesialmaskinen foretar trykk- og lekkasjesøk.

Når våren kommer, merker man kanskje at effekten fra airconditon og klimaanlegget ikke er like bra som året før.

- Det er fordi kjølemediet synker cirka 10 prosent i året, så dermed er det viktig å fylle på for å få ultimat effekt.

Når de har foretatt service, får kunden en skriftlig rapport på hva som er gjort.

- I servicehallen for øvrig gir vi dekkservice, oljeservice, tar små reparasjoner og foruten bilpleie lover vi bra bilvask, smiler Espen.

           

Vask bort vinteren!

- Fra nå av og til over påske er det fokus på vårklar bil, forteller Espen Davidsen.

Her kan man skifte eller eventuelt kjøpe nye dekk, få bilen vasket inn- og utvendig, polert og lakkrenset.

- Det er viktig å holde bilen ved like, sier Espen, og understreker at etter denne lange vinteren er det viktig å få bort rester etter salt, snø, møkk og asfalt.

- Å ta vare på bilen gir større salgsverdi og og ikke minst er det en glede å kjøre en driftsikker og vel stelt bil, sier Espen fra Esso Trosterud til Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.