Hyundai på Kalbakken

Hyundai på Kalbakken

 

Kroghs Bilsalg ble opprettet i 1983, og i 1995 flyttet de inn i moderne lokaler i Bedriftsveien på Kalbakken. I 2008 var det Harald Sachweh som overtok. Foruten en stor og trivelig salgshall har bedriften motorverksted og verksted for karosseri. Med andre ord: et komplett bilanlegg.

For mange av oss er det  en stor opplevelse å besøke dette bilanlegget. I utstillingslokalene finner du biler som er svært sjelden å se på norske veier. Stilige sportsbiler som Mercedes SL, Porsche og Chevrolet Corvette for å nevne noen.

Men du finner også familiebiler av forskjellige merker, blant annet  Lancia.  Og du finner småbilen Smart. I det hele tatt er et besøk hos Krogh Bilsalg som å vandre på en liten bilutstilling.

Siste nytt hos Kroghs Bilsalg er at de har blitt forhandler av Hyundai. Ifølge Harald Sachweh var grunnen til at de valgte å satse på Hyundai at nettopp dette merket har mange spennende modeller, de selger bra i USA og de gjør det godt i Europa.

- Hyundai kommer ut med toppresultater i tester, og det er merket med størst framgang. Undersøkelser viser også at de har  mest fornøyde kunder, sier Sachweh.

Han mener Hyundai har en bestselger med sin i30, en forholdsvis stor bil som har satt en standard for bilsikkerhet i Europa.

Bilen har en lang utstyrsliste og er tvers igjennom en kvalitetsbil med fem års kvalitetsgaranti. Dessuten er tre års gratis service med i prisen. Men den største interessen fra publikum er nok knyttet til i20, en bil som har Polo og Fiesta som sine argeste konkurrenter. Bilen vil være kjent som en småbil med storbilskomfort. Også den med en fyldig og lang utstyrsliste og fem års garanti.

Harald Sachweh nevner også varebilen H1, en bil han har stor tro på. Først og fremst for at han synes dette er en veldig fin varebil, den har en riktig og grei størrelse i forhold til en håndverksbil, den virker som en fornuftig bil til en pris som ligger langt under konkurrentenes.

- Spennende dette, sier Harald Sachweh, og anbefaler publikum å komme innom for å se og prøve.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.