Hyundai på Kalbakken

Hyundai på Kalbakken

 

Kroghs Bilsalg ble opprettet i 1983, og i 1995 flyttet de inn i moderne lokaler i Bedriftsveien på Kalbakken. I 2008 var det Harald Sachweh som overtok. Foruten en stor og trivelig salgshall har bedriften motorverksted og verksted for karosseri. Med andre ord: et komplett bilanlegg.

Skrevet av:

For mange av oss er det  en stor opplevelse å besøke dette bilanlegget. I utstillingslokalene finner du biler som er svært sjelden å se på norske veier. Stilige sportsbiler som Mercedes SL, Porsche og Chevrolet Corvette for å nevne noen.

Men du finner også familiebiler av forskjellige merker, blant annet  Lancia.  Og du finner småbilen Smart. I det hele tatt er et besøk hos Krogh Bilsalg som å vandre på en liten bilutstilling.

Siste nytt hos Kroghs Bilsalg er at de har blitt forhandler av Hyundai. Ifølge Harald Sachweh var grunnen til at de valgte å satse på Hyundai at nettopp dette merket har mange spennende modeller, de selger bra i USA og de gjør det godt i Europa.

- Hyundai kommer ut med toppresultater i tester, og det er merket med størst framgang. Undersøkelser viser også at de har  mest fornøyde kunder, sier Sachweh.

Han mener Hyundai har en bestselger med sin i30, en forholdsvis stor bil som har satt en standard for bilsikkerhet i Europa.

Bilen har en lang utstyrsliste og er tvers igjennom en kvalitetsbil med fem års kvalitetsgaranti. Dessuten er tre års gratis service med i prisen. Men den største interessen fra publikum er nok knyttet til i20, en bil som har Polo og Fiesta som sine argeste konkurrenter. Bilen vil være kjent som en småbil med storbilskomfort. Også den med en fyldig og lang utstyrsliste og fem års garanti.

Harald Sachweh nevner også varebilen H1, en bil han har stor tro på. Først og fremst for at han synes dette er en veldig fin varebil, den har en riktig og grei størrelse i forhold til en håndverksbil, den virker som en fornuftig bil til en pris som ligger langt under konkurrentenes.

- Spennende dette, sier Harald Sachweh, og anbefaler publikum å komme innom for å se og prøve.

Siste nytt i Motor

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

 • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

 • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

 
Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

 
Kritiserer trafikkanalyse

Kritiserer trafikkanalyse

 • trafikk

Omsorgsbygg vil føre opp ny barnehage i Rødtvetveien, men Sandås Vel mener selve trafikkanalysen fra 2014 er utdatert og en tragikomisk skrivebom.

Her er landets første <BR>elektriske lastebil

Her er landets første
elektriske lastebil

ASKO var først i verden med distribusjonsbil som kjører på bioetanol. Nå er de først ute i Norge med en elektrisk lastebil som skal gå i normal drift hele uka – i skiftordning.

Norges første ladestasjon

Norges første ladestasjon

for el-taxi på Bryn

 • El-taxi

Samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet Oslos første ladestasjon til hurtiglading for el-taxi på Cirkle K Bryn.

 
– Katastrofale følger

Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

 • Bjerke BU

Ine Mari Molteberg-Bøhn (H) tror en ombygging av Østre Aker vei vil føre til katastrofale følger for trafikkflyten i nærmiljøet.

Snikerne på Grorud

Snikerne på Grorud

 • trafikk

I rushtiden brukes Esso Grorud som «snikepassasje» for bilister på Trondheimsveien i retning Stovner og Nittedal. Bare i løpet av et kvarter talte avisa 11 snikere.

Vekker ikke uro i bransjen

Salget av elbiler går ned:

Vekker ikke uro i bransjen

 • miljø

Norsk elbilforening bekymrer seg over nedgangen i salg av elbiler. Bilbransjen mener på en annen side at elbilen, og etter hvert også hybridbilen, er kommet for å bli.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!