Idol-Tessa fikk
bil i bursdagsgave

Idol-Tessa fikk <BR>bil i bursdagsgave

TIDENES BURSDAGSGAVE:Fredrik Stangeland fra Motor Forum Oslo overrasket Idol-Tessa med en flunkende ny Renault Twizy på 18-årsdagen.

Tessa Klokkerud Odden, kanskje bedre kjent som Idol-Tessa, fikk en ekstra overraskelse på 18-årsdagen. Da dukket nemlig Motor Forum Oslo opp i hagen hennes med en splitter ny Renault Twizy.

Skrevet av:

Oppdatert:
27.06.2016 kl 21:42

- Jeg kunne ikke drømt om en kulere bursdagsgave, stråler Idol-Tessa mens hun beundrer sitt nye kjøretøy. Som resten av årets Idol-finalister fikk hun en Renault Twizy, men ante ikke når den spretne toseteren skulle leveres. Overraskelsen var derfor stor da Fredrik Stangeland fra Motor Forum Oslo plutselig rullet inn i hagen midt under bursdagsfeiringa.

Venninnegjengen flokket seg rundt den spesielle bilen, og alle gledet seg stort til å farte rundt i sommer.

Det eneste problemet var at siden Tessa bare hadde vært myndig i 12 timer så hadde hun ikke fått førerkort enda.
- Jeg holder på, snart har jeg lappen, ler Idol-finalisten.

Blikkfang

Hvis festdeltakerne er en målestokk, så vil Tessa få bra med oppmerksomhet når hun etter hvert kjører rundt i Oslos gater i bursdagsgaven sin.

- Det er et skikkelig artig kjøretøy, og tiltrekker seg blikkene til både unge og gamle, lover Fredrik Stangeland.

Han har prøvekjørt bilen selv, og sier det er uunngåelig at folk stanser opp for å kikke.

- I tillegg er det en ordentlig morsom bil å kjøre, spesielt rundt i byen, fortsetter han.

Bilforhandleren holder til på Vollebekk, og som Oslos største leverandør av Renault, var det naturlig de leverte ut finalist-Twizy'n til Tessa. Senere skal også Idol-vinner Marius Samuelsen få sin premie, en flunkende ny Dacia Duster.

Elektrisk

Hvis noen skulle la seg friste til selv å skaffe seg en Twizy, så koster herligheten 100.000 kroner, og kan leveres i rød og grønn i tillegg til Tessas sorte.

Bilen er helelektrisk, og selv om den egner seg aller best til bykjøring så har den en toppfart på 80 km/t, hvis man skulle bevege seg ut på landeveien.

Siste nytt i Motor

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

 
Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

Kritiserer trafikkanalyse

Kritiserer trafikkanalyse

 • trafikk

Omsorgsbygg vil føre opp ny barnehage i Rødtvetveien, men Sandås Vel mener selve trafikkanalysen fra 2014 er utdatert og en tragikomisk skrivebom.

Her er landets første <BR>elektriske lastebil

Her er landets første
elektriske lastebil

ASKO var først i verden med distribusjonsbil som kjører på bioetanol. Nå er de først ute i Norge med en elektrisk lastebil som skal gå i normal drift hele uka – i skiftordning.

 
Norges første ladestasjon

Norges første ladestasjon

for el-taxi på Bryn

 • El-taxi

Samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet Oslos første ladestasjon til hurtiglading for el-taxi på Cirkle K Bryn.

– Katastrofale følger

Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

 • Bjerke BU

Ine Mari Molteberg-Bøhn (H) tror en ombygging av Østre Aker vei vil føre til katastrofale følger for trafikkflyten i nærmiljøet.

Snikerne på Grorud

Snikerne på Grorud

 • trafikk

I rushtiden brukes Esso Grorud som «snikepassasje» for bilister på Trondheimsveien i retning Stovner og Nittedal. Bare i løpet av et kvarter talte avisa 11 snikere.

 
Vekker ikke uro i bransjen

Salget av elbiler går ned:

Vekker ikke uro i bransjen

 • miljø

Norsk elbilforening bekymrer seg over nedgangen i salg av elbiler. Bilbransjen mener på en annen side at elbilen, og etter hvert også hybridbilen, er kommet for å bli.

Bak inngjerdingen på Ulven

Bak inngjerdingen på Ulven

 • trafikk

Hvis bilen din taues inn, havner den i Ulvenveien på Økern. Sommeren er rolig og «bare» 120 biler fyller garasjen, men i løpet av året vil over 6000 biler ha vært en tur innom.

Ser ikke veien for bare trær

Ser ikke veien for bare trær

 • trafikk

Erik Mathisen kjører daglig gjennom rundkjøringen på Furuset som kobler sammen Sam Eydes vei, Jerikoveien og E6. Han beskriver den som en stor trafikkfelle.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!