Idol-Tessa fikk
bil i bursdagsgave

Idol-Tessa fikk <BR>bil i bursdagsgave

TIDENES BURSDAGSGAVE:Fredrik Stangeland fra Motor Forum Oslo overrasket Idol-Tessa med en flunkende ny Renault Twizy på 18-årsdagen.

Tessa Klokkerud Odden, kanskje bedre kjent som Idol-Tessa, fikk en ekstra overraskelse på 18-årsdagen. Da dukket nemlig Motor Forum Oslo opp i hagen hennes med en splitter ny Renault Twizy.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.06.2016 kl 21:42

- Jeg kunne ikke drømt om en kulere bursdagsgave, stråler Idol-Tessa mens hun beundrer sitt nye kjøretøy. Som resten av årets Idol-finalister fikk hun en Renault Twizy, men ante ikke når den spretne toseteren skulle leveres. Overraskelsen var derfor stor da Fredrik Stangeland fra Motor Forum Oslo plutselig rullet inn i hagen midt under bursdagsfeiringa.

Venninnegjengen flokket seg rundt den spesielle bilen, og alle gledet seg stort til å farte rundt i sommer.

Det eneste problemet var at siden Tessa bare hadde vært myndig i 12 timer så hadde hun ikke fått førerkort enda.
- Jeg holder på, snart har jeg lappen, ler Idol-finalisten.

Blikkfang

Hvis festdeltakerne er en målestokk, så vil Tessa få bra med oppmerksomhet når hun etter hvert kjører rundt i Oslos gater i bursdagsgaven sin.

- Det er et skikkelig artig kjøretøy, og tiltrekker seg blikkene til både unge og gamle, lover Fredrik Stangeland.

Han har prøvekjørt bilen selv, og sier det er uunngåelig at folk stanser opp for å kikke.

- I tillegg er det en ordentlig morsom bil å kjøre, spesielt rundt i byen, fortsetter han.

Bilforhandleren holder til på Vollebekk, og som Oslos største leverandør av Renault, var det naturlig de leverte ut finalist-Twizy'n til Tessa. Senere skal også Idol-vinner Marius Samuelsen få sin premie, en flunkende ny Dacia Duster.

Elektrisk

Hvis noen skulle la seg friste til selv å skaffe seg en Twizy, så koster herligheten 100.000 kroner, og kan leveres i rød og grønn i tillegg til Tessas sorte.

Bilen er helelektrisk, og selv om den egner seg aller best til bykjøring så har den en toppfart på 80 km/t, hvis man skulle bevege seg ut på landeveien.

Nøkkelord

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.