ANNONSE

Ikke bare plastjolle

Ikke bare plastjolle

 

Pioner-båtene bli laget på Bjørkelangen og er velkjent for de fleste av oss. Det disse båtene har felles, uansett størrelse, er at de er robuste, tåler en trøkk og godt kan treffe på en stein eller lignende uten at det blir store skader.

Det dreier seg om såkalt rotasjons støpte båter som nesten ikke krever vedlikehold. Litt vask kan kanskje være greit.

Båtene vil være kjent for sine gode kjøreegenskaper noe som gjør dem til ypperlige fiske- og fritidsbåter. De leveres i mange forskjellige størrelser, hvor det hele begynner på 8 fot, men i rekken finner vi en 17 fots Supersport til en pris av 195.000 kroner (dog uten motor). Denne båten gjør svært god fart. Med bare 50 hester bak på hekken gjør den 30 knop. Men den er godkjent med motor opptil 90 Hk, og da går det styggfort som det heter på Romerike. Spennende og grei båt.

Blant alle de ulike Pioner-typene finner vi en meget spesiell og spennende båt med navnet 520 R. Det er et helt nytt Steady-båtkonsept som kombinerer det beste fra de moderne RIB-erne med Pioners rotasjonsstøpte kvalitet.

Den har V-bunnskrog med høye pontonger som gir rå kjøreegenskaper og god stabilitet. Dessuten har den en praktisk og romslig innredning En båt for de som ønsker seg det lille ekstra uten å legge all verden av kroner i det. Nevnes bør at dette er en skjærgårdsjeep med et spennende utseende og en startpris på 158.000 kroner. Ønsker du en Targabøyle så koster det 9.000 kroner ekstra, men så blir båten ekstra spennende å se på. Båten er godkjent for 75 Hk.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE