Ikke t-bane til GranittRock?

Ikke t-bane til GranittRock?

 

Grorudbanen er planlagt stengt helga GranittRock arrangeres. Nå jobbes det med å unngå dette, etter tips fra Akers Avis Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

- Vi må dessverre stenge enkelte helger på grunn av de elektriske arbeidene som gjenstår, sier kommunikasjonssjef Bjørn Rydmark i Oslo T-banedrift.

Så opplyser han videre at dette gjelder helgene 22.-23. august, 5.-6. september samt 12.-13. september

Vi spør Rydmark om han er klar over GranittRock arrangeres fredag 4. september og lørdag 5. september, men det er han slett ikke.

- Store deler av GranittRock-publikummet pleier å ta t-banen til Grorud for å komme seg til festivalområdet i Arena Lillomarka...

- Det er klart vi må ordne dette. Dere kan berolige alle med at de skal få ta t-bane til GranittRock, sier Rydmark.

 

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.