ANNONSE

Monstertrucks til Stovner

Monstertrucks til Stovner

MOTORSHOW: Det blir litt knasing av biler på grusbanen ved Stovner Rockefabrikk mandag (Fotos: Hotwheel Brothers Ltd.).

Det har gått slag i slag over hele landet siden Hotwheel Brothers startet sin motorshow-turné i april. Neste stopp er grusbanen ved Stovner Rockefabrikk.

Se bildet større

HOT MONSTER: Monstertrucks er et fast innslag i motorshowet.

Se bildet større

I FLAMMER: Det blir hett på grusbanen.

Hotwheel Brothers Ltd. er enste i Norge som farter rundt med et oppsiktsvekkende motorshow. Men det blir en etterlengtet jomfrutur til Stovner over helgen.

– Vi har forsøkt å leie denne grusplassen på Stovner i flere år, men det er først nå at vi har klart å få det til, sier koordineringsansvarlig Harald Sydow Ingebrigtsen.

Groruddalen er likevel ikke ukjent for denne type show – Bjerkebanen har de siste årene fått kjenne grusspruten på kroppen.

– For de som ikke har sette dette før så blir det et spektakulært motorshow. Og siden det er på grus så blir det selvsagt en del sprut. Nå håper vi på pent vær, sier Ingebrigtsen.

Norge rundt

Turneen startet 24. april i Kristiansand. Siden den tid har det gått slag i slag. Bilene har tutet og kjørt helt opp til Alta i nord, og er nå på vei nedover igjen – først en rundt i Oslo før det bærer videre til Østfold.

– Så avslutter vi hele turneen i slutten av september, det skjer i Sandefjord, opplyser Ingebrigtsen.

En god dag for Hotwheel Brothers er mellom 300 og 400 på tribunebenken.

– Det får vi til på Stovner, fastslår Ingebrigtsen.

– På Bjerkebanen har vi pleid å ha slike tall hver gang, fortsetter han.

«Alt» på hjul

Hotwheel Brothers er et tysk foretak som er registret i Norge, og som utfører fantastiske stunts med biler og motorsykler.

– Denne type stuntshow er blitt en stor attraksjon i USA, hvor man lot seg inspirere av å bygge overdimensjonerte biler med store hjul kalt «monstertruck». Familien Lemoine er verden rundt med sine forestillinger, skriver Hotwheel Brothers i en pressemelding.

– Er dette en guttegreie eller har dere også merket interesse blant jentene?

– Først og fremst er det en pappagreie. Mange tar med guttene sine, men det er jo også foreldre som tar med jentene sine. Men motorinteresserte er jo de aller fleste nå, svarer Ingebrigtsen.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE