Ny Opel ved juletider

Ny Opel ved juletider

 

Mot slutten av året kommer nye Opel Insignia inn i våre salgslokaler. En bil som er stappfull av ny teknologi, lekker linjeføring og kjøreegenskaper i toppklasse.

Skrevet av:

Den er klar for å kjempe om kundene  i en klasse hvor vi i første rekke finner Ford Mondeo, VW Passat og Toyota  Avensis. Bilen har et helt nytt designuttrykk. Der  forgjengeren Vectra var noe firkantet og kantete, er Insignia bred, stilig og sportslig. På mange måter kan vi si at dette er Opels aller viktigste modell.

Den kommer også som stasjonsvogn, også denne i elegante linjer og en helt spesiell bakdør. Her er bagasjerommet på 540 liter, det vil si helt i toppklasse sammenlignet med konkurrentene.

Med det samme vi er inne på konkurrentene kan vi nevne at Insignia er meget aggressivt priser. Rimeligste utgave av bilen vil komme på 269.900 kroner. Det vi her snakker om er en Opel Insignia Essentia, en velutstyrt bil, sedan, 5-dørs kombi med 115 hesters bensinmotor.

Leser skiltene

Nye Opel Insignia kan leveres med et kamerasystem som leser og holder orden på hastighetskiltene for deg. Dette er et kamerasystem som «ser» veien foran bilen og som leser skiltene - kjenner igjen hastighetsskiltene og skiltene som gir forbud mot forbikjøring. Skiltene vises på et display på instrumentpanelet. Med dette skal du aldri være i tvil om fartsgrensene på stedet du kjører.

Opel Eye som systemet kalles leser også stripene langs veien og kjenner igjen de langsgående stripene som markerer ditt kjørefelt. Kommer du tilfeldigvis over markeringsstripen, vil systemet varsle deg om at det er fare på ferde.

Men med all verdens hjelpemidler - så er det fortsatt slik at du som sjåfør har det hele ansvaret. Men det nye systemet er både nyttig og veldig artig å bruke.

Siste nytt i Motor

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

 • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

 • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

 
Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

 
Kritiserer trafikkanalyse

Kritiserer trafikkanalyse

 • trafikk

Omsorgsbygg vil føre opp ny barnehage i Rødtvetveien, men Sandås Vel mener selve trafikkanalysen fra 2014 er utdatert og en tragikomisk skrivebom.

Her er landets første <BR>elektriske lastebil

Her er landets første
elektriske lastebil

ASKO var først i verden med distribusjonsbil som kjører på bioetanol. Nå er de først ute i Norge med en elektrisk lastebil som skal gå i normal drift hele uka – i skiftordning.

Norges første ladestasjon

Norges første ladestasjon

for el-taxi på Bryn

 • El-taxi

Samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet Oslos første ladestasjon til hurtiglading for el-taxi på Cirkle K Bryn.

 
– Katastrofale følger

Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

 • Bjerke BU

Ine Mari Molteberg-Bøhn (H) tror en ombygging av Østre Aker vei vil føre til katastrofale følger for trafikkflyten i nærmiljøet.

Snikerne på Grorud

Snikerne på Grorud

 • trafikk

I rushtiden brukes Esso Grorud som «snikepassasje» for bilister på Trondheimsveien i retning Stovner og Nittedal. Bare i løpet av et kvarter talte avisa 11 snikere.

Vekker ikke uro i bransjen

Salget av elbiler går ned:

Vekker ikke uro i bransjen

 • miljø

Norsk elbilforening bekymrer seg over nedgangen i salg av elbiler. Bilbransjen mener på en annen side at elbilen, og etter hvert også hybridbilen, er kommet for å bli.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!