ANNONSE

Ny Opel ved juletider

Ny Opel ved juletider

 

Mot slutten av året kommer nye Opel Insignia inn i våre salgslokaler. En bil som er stappfull av ny teknologi, lekker linjeføring og kjøreegenskaper i toppklasse.

Den er klar for å kjempe om kundene  i en klasse hvor vi i første rekke finner Ford Mondeo, VW Passat og Toyota  Avensis. Bilen har et helt nytt designuttrykk. Der  forgjengeren Vectra var noe firkantet og kantete, er Insignia bred, stilig og sportslig. På mange måter kan vi si at dette er Opels aller viktigste modell.

Den kommer også som stasjonsvogn, også denne i elegante linjer og en helt spesiell bakdør. Her er bagasjerommet på 540 liter, det vil si helt i toppklasse sammenlignet med konkurrentene.

Med det samme vi er inne på konkurrentene kan vi nevne at Insignia er meget aggressivt priser. Rimeligste utgave av bilen vil komme på 269.900 kroner. Det vi her snakker om er en Opel Insignia Essentia, en velutstyrt bil, sedan, 5-dørs kombi med 115 hesters bensinmotor.

Leser skiltene

Nye Opel Insignia kan leveres med et kamerasystem som leser og holder orden på hastighetskiltene for deg. Dette er et kamerasystem som «ser» veien foran bilen og som leser skiltene - kjenner igjen hastighetsskiltene og skiltene som gir forbud mot forbikjøring. Skiltene vises på et display på instrumentpanelet. Med dette skal du aldri være i tvil om fartsgrensene på stedet du kjører.

Opel Eye som systemet kalles leser også stripene langs veien og kjenner igjen de langsgående stripene som markerer ditt kjørefelt. Kommer du tilfeldigvis over markeringsstripen, vil systemet varsle deg om at det er fare på ferde.

Men med all verdens hjelpemidler - så er det fortsatt slik at du som sjåfør har det hele ansvaret. Men det nye systemet er både nyttig og veldig artig å bruke.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE