Nyheter fra Hyundai

Nyheter fra Hyundai

 

Under den store bilutstillingen i Paris nå i høst vil Hyundai vise hele seks nye modeller. Hyundai vil benytte denne anledningen til å vise flere modeller som er designet og bygd for Europeiske forhold.

Sentralt står den helt nye i20 som får verdenspremiere på dette motorshowet. Hyundai sikter mot at denne bilen skal bli bestselger i deres europeiske modellutvalg. I tillegg blir det debut for i20 Blue, den siste modellen i Hyundais i-blue utvalg av avanserte modeller med veldig lavt utslipp.

Hyundai i20 og i20 Blue vil bli lansert i Europa mot slutten av 2008, med planlagt lansering i Norge i januar 2009. Denne bilen vil slutte seg pent inn i rekken av den nye generasjonen Hyundai. Bilen har fått et vakkert utseende og vil være svært drivstoffgjerrig med et lavt Co2-utslipp.

For øvrig kan nevnes at Hyundai har rykket opp til verdens 5. største bilprodusent.

Vi gleder oss til å se de nye modellene på norske veier.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.