ANNONSE

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

Politiet kontrollerer veiene

KAN SKRIVE BØTER: Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon.

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.11.2016 kl 20:00

- Vi har hjemmel til å håndheve, men det forusetter at Statens vegvesen har gjort lovlige vedtak på det. De har ansvar for riksveiene i Groruddalen, sier Tonsjø.

- Hvis folk kjører for fort der kan vi stanse bilene og skrive forenklet forelegg eller anmeldelser. Det er vår oppgave, sier han.

Han vil ikke si når og hvor politiet vil ha kontroller, men at det kommer til å skje.

- Vi har en overvåkning av alle veiene til forskjellige tider. Vi oppfordrer bilister til å ta hensyn til fartsgrensa som er satt. Det er gjort av helsemessige hensyn til beboere i Groruddalen. Politiet vil forholde seg til selve hastighetsbegrensningen, sier Tonsjø.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE