ANNONSE

Stovner-familie satser friskt

Stovner-familie satser friskt

STØRRE FORRETNING: Daglig leder Steinar Grønvold i Grønvold Maskinservice kan ønske velkommen til en betraktelig utvidet forretning, hvor blant annet utvalget av elektroverktøy fra Bosch og arbeidsklær fra Snickers har blitt større og enda bedre.


Grønvold Maskinservice har utvidet og pusset opp sin forretning i Brobekkveien. Resultatet har blitt en bedre oversikt, samt bedre promotering og utvalg av sterke produktnavn.

– Vi har utvidet med opp til 200 kvadratmeter. Det gjør at vi har funnet god plass til Snickers arbeidsklær som nå har kommet på plass i et større omfang i hovedforretningen. I tillegg gir det oss mulighet for å eksponere Bosch og Makita elektroverktøy - både til det proffe og hobby/privatmarkedet - på en mye bedre måte. Vi må jo leve opp til det faktum at vi nå er en av landets største elektroverktøyleverandører, smiler daglig leder Steinar Grønvold lurt.

Ekstra trygghet

Men i annen etasje av bygget har det også skjedd forandringer. Flere av verkstedene har blitt flyttet opp hvor det tidligere var et høylager, mens man i tillegg har kontorlokalene som tidligere. Ved den ene enden av bygget har man mottak og utkjøring/utlevering av reparerte produkter.

- Vi har nå eget servicelager for alle produktene vi selger. Vi er faktisk hovedverkstedet for Bosch i hele Norge. Totalt utfører vi daglig rundt 200 reparasjoner Dette gir naturlig nok en ekstra trygghet for kundene. Jeg vil påstå at vi med våre fagkyndige ansatte kan gi en eksepsjonell service. Jeg er veldig stolt av at vi har blitt kjent over hele landet som problemløsere av rang, sier Grønvold.

Lett tilgjengelig

I det opprinnelige bygget hvor Steinar startet opp i Brobekkveien 104 i 2000, er det også verksteddrift. Alt salg har blitt flyttet over og foregår nå i og utenfor det nye bygget.

Vi har etablert oss for godt. Vi finner ikke et bedre sted å være. Vi ligger midt i smørøyet og er lett tilgjengelige samme hvor du kommer fra i Oslo. Dessuten er jeg født, oppvokst og bor på Stovner. De fleste som jobber her har tilholdssted i Groruddalen - selvfølgelig skal vi være her, humrer Grønvold.

Det har etter hvert blitt en familiebedrift. Kona Ingun er kontoransvarlig, mens sønnene Lars, Espen og Jon har ansvaret for henholdsvis forretningen, rørleggerkunder og elektroavdelingen. Totalt er det 37 ansatte.

Grønvold Maskinservice er fremdeles en av landets største leverandører av hagemaskiner/strømaggregater. De har også startet med utleie av varetilhengere.

Les hele artikkelen i Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE