Stovner-familie satser friskt

Stovner-familie satser friskt

STØRRE FORRETNING: Daglig leder Steinar Grønvold i Grønvold Maskinservice kan ønske velkommen til en betraktelig utvidet forretning, hvor blant annet utvalget av elektroverktøy fra Bosch og arbeidsklær fra Snickers har blitt større og enda bedre.


Grønvold Maskinservice har utvidet og pusset opp sin forretning i Brobekkveien. Resultatet har blitt en bedre oversikt, samt bedre promotering og utvalg av sterke produktnavn.

Skrevet av:

– Vi har utvidet med opp til 200 kvadratmeter. Det gjør at vi har funnet god plass til Snickers arbeidsklær som nå har kommet på plass i et større omfang i hovedforretningen. I tillegg gir det oss mulighet for å eksponere Bosch og Makita elektroverktøy - både til det proffe og hobby/privatmarkedet - på en mye bedre måte. Vi må jo leve opp til det faktum at vi nå er en av landets største elektroverktøyleverandører, smiler daglig leder Steinar Grønvold lurt.

Ekstra trygghet

Men i annen etasje av bygget har det også skjedd forandringer. Flere av verkstedene har blitt flyttet opp hvor det tidligere var et høylager, mens man i tillegg har kontorlokalene som tidligere. Ved den ene enden av bygget har man mottak og utkjøring/utlevering av reparerte produkter.

- Vi har nå eget servicelager for alle produktene vi selger. Vi er faktisk hovedverkstedet for Bosch i hele Norge. Totalt utfører vi daglig rundt 200 reparasjoner Dette gir naturlig nok en ekstra trygghet for kundene. Jeg vil påstå at vi med våre fagkyndige ansatte kan gi en eksepsjonell service. Jeg er veldig stolt av at vi har blitt kjent over hele landet som problemløsere av rang, sier Grønvold.

Lett tilgjengelig

I det opprinnelige bygget hvor Steinar startet opp i Brobekkveien 104 i 2000, er det også verksteddrift. Alt salg har blitt flyttet over og foregår nå i og utenfor det nye bygget.

Vi har etablert oss for godt. Vi finner ikke et bedre sted å være. Vi ligger midt i smørøyet og er lett tilgjengelige samme hvor du kommer fra i Oslo. Dessuten er jeg født, oppvokst og bor på Stovner. De fleste som jobber her har tilholdssted i Groruddalen - selvfølgelig skal vi være her, humrer Grønvold.

Det har etter hvert blitt en familiebedrift. Kona Ingun er kontoransvarlig, mens sønnene Lars, Espen og Jon har ansvaret for henholdsvis forretningen, rørleggerkunder og elektroavdelingen. Totalt er det 37 ansatte.

Grønvold Maskinservice er fremdeles en av landets største leverandører av hagemaskiner/strømaggregater. De har også startet med utleie av varetilhengere.

Les hele artikkelen i Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Siste nytt i Motor

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

 • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

 • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

 
Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

 
Kritiserer trafikkanalyse

Kritiserer trafikkanalyse

 • trafikk

Omsorgsbygg vil føre opp ny barnehage i Rødtvetveien, men Sandås Vel mener selve trafikkanalysen fra 2014 er utdatert og en tragikomisk skrivebom.

Her er landets første <BR>elektriske lastebil

Her er landets første
elektriske lastebil

ASKO var først i verden med distribusjonsbil som kjører på bioetanol. Nå er de først ute i Norge med en elektrisk lastebil som skal gå i normal drift hele uka – i skiftordning.

Norges første ladestasjon

Norges første ladestasjon

for el-taxi på Bryn

 • El-taxi

Samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet Oslos første ladestasjon til hurtiglading for el-taxi på Cirkle K Bryn.

 
– Katastrofale følger

Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

 • Bjerke BU

Ine Mari Molteberg-Bøhn (H) tror en ombygging av Østre Aker vei vil føre til katastrofale følger for trafikkflyten i nærmiljøet.

Snikerne på Grorud

Snikerne på Grorud

 • trafikk

I rushtiden brukes Esso Grorud som «snikepassasje» for bilister på Trondheimsveien i retning Stovner og Nittedal. Bare i løpet av et kvarter talte avisa 11 snikere.

Vekker ikke uro i bransjen

Salget av elbiler går ned:

Vekker ikke uro i bransjen

 • miljø

Norsk elbilforening bekymrer seg over nedgangen i salg av elbiler. Bilbransjen mener på en annen side at elbilen, og etter hvert også hybridbilen, er kommet for å bli.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!