ANNONSE

Parkerer «overalt»

Parkerer «overalt»

FARLIGE FORHOLD: Randi Mathisen slår alarm. Nå har parkeringen i Ribstonveien på Refstad blitt et stort problem.

Fra å være et boligområde hvor få biler sto parkert, har bildet endret seg totalt på Refstad. Personbiler, varebiler og trailere – hvis eiere ikke har tilknytning til området – står nå parkert gatelangs hele døgnet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.11.2015 kl 11:30

Jeg er fullstendig oppgitt. Det har alltid vært så flott her, og vi aldri hatt disse problemene, men nå har de kommet for fullt. Ikke minst skaper dette livsfarlige situasjoner for ungene som skal til og fra skolen, sier tidlgere leder av Refstad Vel, Randi Mathisen.

Dårlig belysning

Akers Avis Groruddalen kan bekrefte at parkeringen i området er et av de verste eksemplene vi har kommet over på mange år.

Spesielt ille er det i Ribstonveien som går i bakke fra Sinsenveien og ned til boligområdet på Refstad. Før rundkjøringa i Sinsenveien kom og brua over ringveien forsvant, kunne man kjøre inn i Ribstonveien ned fra Sinsenveien eller opp via avkjøringsrampa fra Ringveien. Da var det et kryss i toppen av bakken hvor man bremset naturlig ned. Nå som eneste alternativ er å kjøre ned fra Sinsenveien og det ikke lenger kommer trafikk fra høyre i det tidligere krysset, opplever beboerne en radikal fartsøkning ned Ribstonveien.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE