Picasso på Kalbakken

Picasso på Kalbakken

 

Begeistringen var stor da Picasso dukket opp på Kalbakken forleden. Det er selvsagt ikke kunstneren som har kommet hit til Groruddalen, men den nye Citroen C3 Picasso. Det er ikke vanskelig å finne likhetstrekk med kunstnerens stil og designet på bilen. De har på mange måter noe felles.

Hva er så en C3 Picasso ? Det er en blanding av småbil, SUV og flerbruksbil. En bil som helt sikkert vil finne mange venner. Spesielt barna vil nok bli glad i denne bilen, først og fremst for de store vindusflatene som gir god utsikt selv fra baksetet.

Bilen leveres med forskjellige motoralternativer. Vi tror at en 1.6 diesel motor med 110 hester vil være et godt alternativ her i landet.

Vår lokale Citroen forhandler, Bøhm Auto på Kalbakken gleder seg stort over å ha fått en Picasso inn i lokalene og er klar for å vise denne nye og spennende bilen for publikum.

Pris fra kr. 232.900

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.