ANNONSE

Rundtur med Corvette C6

Rundtur med Corvette C6

 

Corvette C6 har nok av krefter i bakhånd, og du burde nok kontanter i bakhånd om du skal kjøpe en. Vi har prøvd den.

Å sette seg inn i en Corvette C6, en lav liten sak som har en meget kraftig motor, en 6,2 liters V 8 under panseret. Denne motoren gir hele 437 Hk og det er nok til å flytte den bilen fra 0-100 på 4,4 sekunder og til å gi bilen en toppfart på 306 km/t Den har seks gir forover.

Jeg har kjørt bilen på en skikkelig racingbane i Frankrike. Ikke det at jeg fikk sjekket om den oppgitte toppfarten er korrekt, men det dro seg noe over 200 km/t på langstrekka. Og vi prøvde selvsagt hvor raskt den flyttet seg. Heller ikke her hadde vi noen klokke, men det føltes som vi fikk et spark i ryggen da vi litt uforsiktig trykket inn gasspedalen.

Denne bilen skal også selges i Norge som en gatebil av Bergheim. Noen volumselger blir den neppe, men en regner med å selge én eller to i løpet av året. Og de glade kjøpere burde få en vennlig hilsen fra vår finansminister Kristin Halvorsen for et slikt salg innbringer statskassa noe over 900.000 kroner i avgift. Bilen koster 1.378.500 kroner.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE