ANNONSE

Snorklipp for Norges største

Snorklipp for Norges største

 

Forleden åpnet Toyota Norge sitt nye bilanlegg i Kabelgaten 2 på Økern. Dette anlegget er Norges største og flotteste bilanlegg for Toyota. Anlegget har reist seg på rekordtid, da det tok 13 måneder og to uker fra spaden ble satt i jorda til den japanske ambassadøren i Norge klippet snora og erklærte bilanlegget for offisielt åpnet.

Tekst:

Publisert:

I første omgang vil det være 100 arbeidsplasser i det nye Toyota-anlegget. Hele bygget er på 18.000 kvadratmeter hvorav 3.000 kvadratmeter vil dekke nybil- og bruktbilsalget.

Vi finner et topp moderne dekkhotell med plass for 2.200 dekk. Det er 230 innendørs parkeringsplasser for kunder. Et stort, moderne, lyst og trivelig verksted på 4.000 kvadratmeter (som de må dele med delelagret) med i alt 35 løftebukker og 31 mulige arbeidsplasser vil kunne by på gode resultater og tillitvekkende kundeforhold.

Det er lagt opp slik at det skal være kort ventetid for kundene, for eksempel skal det ta bare en time for en hovedservice. Velger du å vente til bilen er ferdig kan du gjøre dette i trivelige lokaler med en kopp kaffe. Og når bilen er ferdig med servicen kommer den tilbake håndvasket både utvendig og innvendig.

Administrerende direktør Rune Bekkevold forteller til Akers Avis Groruddalen er de selvsagt er meget stolte over dette nye bilanlegget. Et anlegg hvor de regner med å selge 1500 biler pr. år. Bekkevold er også glad for at de har fått en egen firmabilavdeling ved siden av den tradisjonelle salgsavdelingen.

Andre spennende ting han vil trekke fram er deres arbeid med kildesortering  og andre viktige miljøtiltak. Med dette viser at de at de tar miljøet på alvor. Direktøren har som mål at Toyota Oslo skal bli kjent for sin gode kapasitet og kvalitet. Og vi tror at den nye avdelingen på Økern vil bli Toyotas flaggskip i Norge.

Rune Bekkevold forteller at Toyotas avdeling på Haugenstua vil bli lagt ned, det samme med avdelingen på Alnabru, men her vil det bli en skadeavdeling. Toyotas avdeling på Oppsal vil bestå i sin helhet.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE