Snorklipp for Norges største

Snorklipp for Norges største

 

Forleden åpnet Toyota Norge sitt nye bilanlegg i Kabelgaten 2 på Økern. Dette anlegget er Norges største og flotteste bilanlegg for Toyota. Anlegget har reist seg på rekordtid, da det tok 13 måneder og to uker fra spaden ble satt i jorda til den japanske ambassadøren i Norge klippet snora og erklærte bilanlegget for offisielt åpnet.

Skrevet av:

I første omgang vil det være 100 arbeidsplasser i det nye Toyota-anlegget. Hele bygget er på 18.000 kvadratmeter hvorav 3.000 kvadratmeter vil dekke nybil- og bruktbilsalget.

Vi finner et topp moderne dekkhotell med plass for 2.200 dekk. Det er 230 innendørs parkeringsplasser for kunder. Et stort, moderne, lyst og trivelig verksted på 4.000 kvadratmeter (som de må dele med delelagret) med i alt 35 løftebukker og 31 mulige arbeidsplasser vil kunne by på gode resultater og tillitvekkende kundeforhold.

Det er lagt opp slik at det skal være kort ventetid for kundene, for eksempel skal det ta bare en time for en hovedservice. Velger du å vente til bilen er ferdig kan du gjøre dette i trivelige lokaler med en kopp kaffe. Og når bilen er ferdig med servicen kommer den tilbake håndvasket både utvendig og innvendig.

Administrerende direktør Rune Bekkevold forteller til Akers Avis Groruddalen er de selvsagt er meget stolte over dette nye bilanlegget. Et anlegg hvor de regner med å selge 1500 biler pr. år. Bekkevold er også glad for at de har fått en egen firmabilavdeling ved siden av den tradisjonelle salgsavdelingen.

Andre spennende ting han vil trekke fram er deres arbeid med kildesortering  og andre viktige miljøtiltak. Med dette viser at de at de tar miljøet på alvor. Direktøren har som mål at Toyota Oslo skal bli kjent for sin gode kapasitet og kvalitet. Og vi tror at den nye avdelingen på Økern vil bli Toyotas flaggskip i Norge.

Rune Bekkevold forteller at Toyotas avdeling på Haugenstua vil bli lagt ned, det samme med avdelingen på Alnabru, men her vil det bli en skadeavdeling. Toyotas avdeling på Oppsal vil bestå i sin helhet.

Siste nytt i Motor

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

 • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

 • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

 
Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

 
Kritiserer trafikkanalyse

Kritiserer trafikkanalyse

 • trafikk

Omsorgsbygg vil føre opp ny barnehage i Rødtvetveien, men Sandås Vel mener selve trafikkanalysen fra 2014 er utdatert og en tragikomisk skrivebom.

Her er landets første <BR>elektriske lastebil

Her er landets første
elektriske lastebil

ASKO var først i verden med distribusjonsbil som kjører på bioetanol. Nå er de først ute i Norge med en elektrisk lastebil som skal gå i normal drift hele uka – i skiftordning.

Norges første ladestasjon

Norges første ladestasjon

for el-taxi på Bryn

 • El-taxi

Samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet Oslos første ladestasjon til hurtiglading for el-taxi på Cirkle K Bryn.

 
– Katastrofale følger

Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

 • Bjerke BU

Ine Mari Molteberg-Bøhn (H) tror en ombygging av Østre Aker vei vil føre til katastrofale følger for trafikkflyten i nærmiljøet.

Snikerne på Grorud

Snikerne på Grorud

 • trafikk

I rushtiden brukes Esso Grorud som «snikepassasje» for bilister på Trondheimsveien i retning Stovner og Nittedal. Bare i løpet av et kvarter talte avisa 11 snikere.

Vekker ikke uro i bransjen

Salget av elbiler går ned:

Vekker ikke uro i bransjen

 • miljø

Norsk elbilforening bekymrer seg over nedgangen i salg av elbiler. Bilbransjen mener på en annen side at elbilen, og etter hvert også hybridbilen, er kommet for å bli.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!