Sparker i gang årets båtsesong

Årets store båtutstilling er godt i gang og vil være åpen i tre dager til. Årets båtutstilling i Varemessen på Lillestrøm føyer seg pent inn i rekken av en stilig, spennende og flott utstilling. Årets båtmesse kom tidlig på året og representerer på mange måter starten på årets båtsesong.

Rundt 700 båter i prisklasser fra  3.000 kroner og opptil 6 millioner kroner ligger blankpolert og innbydende for publikum.

Nå er det ikke bare båter i alle prisklasser du får oppleve på denne messa. Det er en rekke fagfolk som veileder deg i stell og vedlikehold av båten og du kan til og med få være med på kurs i båtførerprøven og et VHF-kurs. Og hver time blir det demonstrasjoner og smaksprøver av velsmakende sjømat. For båt- og sjøinteresserte er denne messen rett og slett et eldorado.

Publikumstilslutningen så langt ligger litt under tallene fra utstillingen i 2007, men det er ennå flere dager igjen av utstillingen, så mye kan endre seg. Men selv om det er noe mindre publikumsbesøk ligger salget svært godt an sammenliknet med salget i 2007.

Mer familiebåter

Vi merket en tendens  allerede på utstillingens første dag. En slags nøkternhet. Vi synes å merke at interessen var større rundt fornuftige familiebåter i størrelsen fra 16 fot og oppover til  26-27 fot enn den var for de superraske såkalte «guttebåtene».

At folk denne gang satser på mindre og mer fornuftige båter kan ha med mer usikre økonomiske konjunkturer å gjøre. Og de dyre «guttebåtene» i millionklassen er ikke så lette å selge i år.

Båter som  for eksempel RIB har vært svært trendy gjennom noen år. Dette er oppblåsbare båter med stivt skrog og kraftige motorer på hekken. Men også her ser interessen, så langt, ut til å være litt laber i år. Men det kan snu seg - det er ennå noen dager igjen av denne kjempeflotte båtmessa.

Vi anbefaler et besøk.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.