Splitter ny bil til jul

Splitter ny bil til jul

 

Rett før jul avsluttet Renault Norge konkurransen om å vinne en bil verdt 250.000 kroner. Det var til slutt en fornøyd Hamar-mann som kunne kjøre julegaven hjem fra Brobekk.

Administrerende direktør Tom Arne Melbostad i Renault Norge møtte selv opp på Motor Forum på Brobekk for å overrekke bilnøkler og blomster til den heldige Hamar-vinneren.

- Det er virkelig en glede å kunne gi bort en så flott bil til en så fornøyd mann, sier Melbostad.

Til tross for at Leo Sørbye (39) allerede har to Renaulter stående i garasjen på Hamar, vitner det store vinnersmilet om at det også er rom for en bil nummer tre.

- Men jeg trenger ingen flere julegaver i år, forsikrer Sørbye.

Tusenvis

Leo Sørbye er én av 20.000 nordmenn som har konkurrert om en splitter ny Renault Mégane. Konkurransen har pågått på Facebook siden mars, og Tom Arne Melbostad er imponert over folks engasjement på bilforhandlerens egne Facebook-side.


- Det er blitt en svært viktig kommunikasjonskanal for oss, og det kommer til å skje mye spennende der fremover også, lover han.

Hamar-mannen meldte seg på bilkonkurransen mest for moro skyld, med et ønske om en ny bil. Men gleden ble stor da han fikk den overraskende nyheten fra P4 på direkten.

Nyetablert

Dette var første gang Renault Norge arrangerte en konkurranse med en bil som premie.


- Konkurransen ble igangsatt fordi vi ønsket ekstra fokus på denne bilmodellen i 2011, samt at vi ønsket å engasjere flest mulig folk gjennom vår nyetablerte Facebook-side, sier markedssjef i Renault Norge, Roger Andersen.

Firmaet har fått mye positiv oppmerksomhet i forbindelse med konkurransen.

- At antallet deltakere oversteg 20.000 var over all forventning. De aller fleste kom via Facebook-sidene, mens rundt 4000 deltakere kom via innsamlede flyere som ble distribuert på ulike kjøpesentre, forteller Andersen.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Nå skal Per
også selge elsykler

 • Elsykkel

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

Ruter gjør om rutene

Ruter endrer rutene

 • ruter

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

Skuffet over trikke-nei

Går ikke på skinner for trikk til Tonsenhagen:

Skuffet over trikke-nei

 • Trikk til tonsenhagen

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

 
Lader opp til ny støtteordning

Vil at flere skal investere i elbi

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

Brøytet snø på Furuset

Dro med seg stolpa

 • ulykke

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

Har vellene reell innflytelse?

Debatt: Har vellene
reell innflytelse?

 • Bjerke Storvel

I forbindelse med de massive forandringene byen vår går igjennom nå for tiden, er det grunn til å reflektere over om innbyggerne i byen har reell innflytelse på utviklingen eller om det bare er utbyggerne som skal styre den.

 
Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

 • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

 • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

 
Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!