ANNONSE

Splitter ny bil til jul

Splitter ny bil til jul

 

Rett før jul avsluttet Renault Norge konkurransen om å vinne en bil verdt 250.000 kroner. Det var til slutt en fornøyd Hamar-mann som kunne kjøre julegaven hjem fra Brobekk.

Administrerende direktør Tom Arne Melbostad i Renault Norge møtte selv opp på Motor Forum på Brobekk for å overrekke bilnøkler og blomster til den heldige Hamar-vinneren.

- Det er virkelig en glede å kunne gi bort en så flott bil til en så fornøyd mann, sier Melbostad.

Til tross for at Leo Sørbye (39) allerede har to Renaulter stående i garasjen på Hamar, vitner det store vinnersmilet om at det også er rom for en bil nummer tre.

- Men jeg trenger ingen flere julegaver i år, forsikrer Sørbye.

Tusenvis

Leo Sørbye er én av 20.000 nordmenn som har konkurrert om en splitter ny Renault Mégane. Konkurransen har pågått på Facebook siden mars, og Tom Arne Melbostad er imponert over folks engasjement på bilforhandlerens egne Facebook-side.

- Det er blitt en svært viktig kommunikasjonskanal for oss, og det kommer til å skje mye spennende der fremover også, lover han.

Hamar-mannen meldte seg på bilkonkurransen mest for moro skyld, med et ønske om en ny bil. Men gleden ble stor da han fikk den overraskende nyheten fra P4 på direkten.

Nyetablert

Dette var første gang Renault Norge arrangerte en konkurranse med en bil som premie.

- Konkurransen ble igangsatt fordi vi ønsket ekstra fokus på denne bilmodellen i 2011, samt at vi ønsket å engasjere flest mulig folk gjennom vår nyetablerte Facebook-side, sier markedssjef i Renault Norge, Roger Andersen.

Firmaet har fått mye positiv oppmerksomhet i forbindelse med konkurransen.

- At antallet deltakere oversteg 20.000 var over all forventning. De aller fleste kom via Facebook-sidene, mens rundt 4000 deltakere kom via innsamlede flyere som ble distribuert på ulike kjøpesentre, forteller Andersen.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE