ANNONSE

Henning fikk smake på grusen

...Men beholdt ledertrøya

...Men beholdt ledertrøya

BÅNN GASS: Henning Flathaug lar ikke lungebetennelse eller litt grus stoppe han. Nå retter han fokus mot Sverige hvor han kan ta ytterligere steg mot seier i NM. FOTO: Gary Bailey

To seiere, en fjerdeplass, lungebetennelse og velt allerede i første sving. Slik var Henning Flathaugs noe varierende Roadracing Norgesmesterskap på Arctic Circle Raceway.

Tekst:

Publisert:

– Lørdag var veldig bra og kunne faktisk ikke gått bedre, sier Flathaug som referer til de to løpene som begge endte med seier.

På søndag skulle det dog vise seg at lykke hadde snudd for Stovner-mannen. Sent på lørdag ble han sendt til sykehus der det ble konstantert at han mest sannsynlig hadde pådratt seg lungebetennelse.

– Jeg kjente på kroppen at jeg var sliten. Når man er sliter mister man fort fokus og da er det lett å gjøre feil.

Flathaug kjørte inn til en fjerde plass i søndagens første løp, men det var i andre løp det virkelig skulle gå på trynet for Flathaug. Han ble nemlig presset ut i «curbsen» og veltet i første sving.

– Det var selvfølgelig surt der og da, men sånn er sporten. Det er ikke alltid det går som man hadde planlagt, men det får man ikke gjort noe med, konkluderer Flathaug.

Les mer i vår eAvis og papirutgaven på fredag

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE