Ta vare på bilen

Ta vare på bilen

 

Etter en vinter med søle, salt og annen skitt så er bilens overflate ofte temmelig slitt og matt.

Skrevet av:

Daglig leder Kandal Ivan ved Smart Bilpleie i Haavard Martinsens vei bekrefter at nå er tiden snart inne til å gi bilen skikkelig pleie - en grundig vask, rens av lakken og polering.

Alle urenheter fra vinterveiene setter seg i lakken og gjør at den blir matt og ru. Ofte er det blitt noen små riper i løpet av vinterhalvåret, disse bør poleres vekk for å unngå større skader som for eksempel rust.

Smart Bilpleie har som motto: «Det er smart å ta vare på bilen din». Kandal Ivan sier at i dette ligger det blant annet at du har en pen og skinnende bil, og det er viktig om du har planer om å selge eller bytte inn bilen din. Dessuten gir det en god følelse å kjøre rundt med en velstelt bil.

Gidder du ikke å gjøre denne jobben selv så står Smart Bilpleie klar for å gjøre den for deg. Kandal Ivan sier til Akers Avis Groruddalen at et godt råd er å vaske bilen ofte, gjerne med voks av og til.

Men det er viktig at bilen får en skikkelig polering én gang i året. Voksing er spesielt viktig ikke, bare for at den skal se blank ut, men for å ta vare på lakken slik at skitt ikke setter seg fast og gjør bilen matt. Dessuten en bil som er godt vokset lettere å vaske.

Smart Bilpleie har gjort det skikkelig trivelig for sine kunder, hvor de blant annet blir servert kaffe eller te mens bilen blir vasket. Her har du også gratis tilgang på internett. Dessuten er det en bonus som gir deg gratis vask innvendig og utvendig for hver 10. gang du vasker bilen hos dem.

Siste nytt i Motor

Utbygging av ny E6 på Smalvollen

Debatt

Ny E6 på Smalvollen

 • debatt

I Alnaelvas Venner er vi svært overrasket over at Statens vegvesen nå foreslår å legge E6 i dagen langs Smalvollveien.

Legg dritten til Groruddalen!

Legg dritten til Groruddalen!

 • Innlegg

Jeg har hatt gleden av å skrive biografien til et par profilerte politikere og i den forbindelse har jeg også intervjuet andre politikere. Rikspolitikere med stortingsplass. Bystyrepolitikere. Ordførere i Norge. Noen av dem spurte jeg: «Hva kommer det av at all dritten blir lagt til Groruddalen?» Je...

Fire skal kjøre i Groruddalen

Seks el-busser skal testes i Oslo fram mot 2020

Fire skal kjøre i Groruddalen

 • El-buss

Byrådet bevilger 43 millioner kroner til testing av el-busser. Nobina skal teste ut el-buss på linje 31 Grorud – Norges tyngste busslinje, mens Norgesbuss vil begynne med linje 60 Tonsenhagen.

 
Politiet kontrollerer veiene

Miljøfartsgrense i Groruddalen:

Politiet kontrollerer veiene

 • Miljøfartsgrense

Stig Tonsjø ved Stovner politistasjon opplyser at de kommer til å kontrollere miljøfartsgrensa på veiene i Groruddalen. De har lov til å skrive ut bøter til folk som kjører for fort.

– Det er en gullgruve

Villedes til feilparkering:

– Det er en gullgruve

 • trafikk

I Søren Bulls vei skrives det ut bøter over en lav sko. Bilistene klør seg i hodet fordi de er overbevist om at de har fulgt parkeringsreglene.

Lekkasjen på Grorud

Lekkasjen på Grorud

 • trafikk

Torsdag ettermiddag kræsjet en kranbil inni broa over Østre Aker vei ved Jernkroken. Det kuttet varmtvannet til nærmeste bygg.

 
Kritiserer trafikkanalyse

Kritiserer trafikkanalyse

 • trafikk

Omsorgsbygg vil føre opp ny barnehage i Rødtvetveien, men Sandås Vel mener selve trafikkanalysen fra 2014 er utdatert og en tragikomisk skrivebom.

Her er landets første <BR>elektriske lastebil

Her er landets første
elektriske lastebil

ASKO var først i verden med distribusjonsbil som kjører på bioetanol. Nå er de først ute i Norge med en elektrisk lastebil som skal gå i normal drift hele uka – i skiftordning.

Norges første ladestasjon

Norges første ladestasjon

for el-taxi på Bryn

 • El-taxi

Samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet Oslos første ladestasjon til hurtiglading for el-taxi på Cirkle K Bryn.

 
– Katastrofale følger

Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

 • Bjerke BU

Ine Mari Molteberg-Bøhn (H) tror en ombygging av Østre Aker vei vil føre til katastrofale følger for trafikkflyten i nærmiljøet.

Snikerne på Grorud

Snikerne på Grorud

 • trafikk

I rushtiden brukes Esso Grorud som «snikepassasje» for bilister på Trondheimsveien i retning Stovner og Nittedal. Bare i løpet av et kvarter talte avisa 11 snikere.

Vekker ikke uro i bransjen

Salget av elbiler går ned:

Vekker ikke uro i bransjen

 • miljø

Norsk elbilforening bekymrer seg over nedgangen i salg av elbiler. Bilbransjen mener på en annen side at elbilen, og etter hvert også hybridbilen, er kommet for å bli.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!