ANNONSE

Ta vare på bilen

Ta vare på bilen

 

Etter en vinter med søle, salt og annen skitt så er bilens overflate ofte temmelig slitt og matt.

Daglig leder Kandal Ivan ved Smart Bilpleie i Haavard Martinsens vei bekrefter at nå er tiden snart inne til å gi bilen skikkelig pleie - en grundig vask, rens av lakken og polering.

Alle urenheter fra vinterveiene setter seg i lakken og gjør at den blir matt og ru. Ofte er det blitt noen små riper i løpet av vinterhalvåret, disse bør poleres vekk for å unngå større skader som for eksempel rust.

Smart Bilpleie har som motto: «Det er smart å ta vare på bilen din». Kandal Ivan sier at i dette ligger det blant annet at du har en pen og skinnende bil, og det er viktig om du har planer om å selge eller bytte inn bilen din. Dessuten gir det en god følelse å kjøre rundt med en velstelt bil.

Gidder du ikke å gjøre denne jobben selv så står Smart Bilpleie klar for å gjøre den for deg. Kandal Ivan sier til Akers Avis Groruddalen at et godt råd er å vaske bilen ofte, gjerne med voks av og til.

Men det er viktig at bilen får en skikkelig polering én gang i året. Voksing er spesielt viktig ikke, bare for at den skal se blank ut, men for å ta vare på lakken slik at skitt ikke setter seg fast og gjør bilen matt. Dessuten en bil som er godt vokset lettere å vaske.

Smart Bilpleie har gjort det skikkelig trivelig for sine kunder, hvor de blant annet blir servert kaffe eller te mens bilen blir vasket. Her har du også gratis tilgang på internett. Dessuten er det en bonus som gir deg gratis vask innvendig og utvendig for hver 10. gang du vasker bilen hos dem.

Siste nytt i Motor

Nå skal Per <BR>også selge elsykler

Per Rønning er et kjent fjes for mange bilinteresserte i Groruddalen, nå skal mannen bak Pers bil også satse på elsykler.

ANNONSE
Ruter gjør om rutene

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Skuffet over trikke-nei

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Lader opp til ny støtteordning

Venstre, Høyre og KrF fremmer et privatforslag om å legge bedre til rette for elbil-lading i sameier og borettslag. De foreslår en støtteordning og rådgivingstjeneste - og mener det haster å få på plass et vedtak.

Dro med seg stolpa

En brøytetraktor på oppdrag fra kommunen rev torsdag formiddag ned en lyktestolpe i Professor Birkelands vei på Furuset, og skapte med det et lite trafikkaos.

 
ANNONSE