ANNONSE

10 år med Linderudkonserten

10 år med Linderudkonserten

 

Det startet for 10 år siden. Korpspappa Trond Solberg tok initiativet til en stor felles konsert der Linderud skoles musikkorps og skolens elever bidro med sang, musikk og sketsjer.

Det ble suksess umiddelbart, og konseptets styrke - at så mange er med - har bidratt til å føre Linderudkonserten fremover. År etter år. 10-årsjubileet fant sted i Kanonhallen på Løren, og for oss som har fulgt konserten gjennom årene er det bare å slå fast at gjengen bak nå har fått så mye rutine og erfaring at det i sum har løftet arrangementet ytterligere et hakk opp. Fra før var det topp. Nå er det supertopp!

Her er noen bilder fra konserten sist fredag kveld.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE