ANNONSE

118 km/t i 60-sonen

118 km/t i 60-sonen

RÅKJØRTE: I retten innrømmet mannen å ha kjørt for fort og at han var ruspåvirket.

En mann fra Stovner må i fengsel etter å ha kjørt i 118 kilometer i timen i 60-sonen mens han var hasj-påvirket, beruset og manglet førerkort.

Tekst:

Publisert:

Natt til 22. desember 2013 ble Stovner-mannen, som er i slutten av 20-årene, stoppet i Dag Hammarskjölds vei på Refstad.

Politiet målte farten hans til 117,85 kilometer i timen, til tross for at fartsgrensen på strekningen er 60 km/t. Mannen var påvirket av THC, som er virkestoffet i hasj og cannabis, i tillegg til å være beruset. Han manglet gyldig førerkort og overfor politiet oppga mannen falsk navn og adresse. Saken ble behandlet i Oslo tingrett i forrige uke. Stovner-mannen har tilstått ugjerningen.

Han ble dømt til 21 dagers fengsel, en bot på 10.000 kroner og en sperrefrist på to år før han får lov til å ta førerkort.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE