13-åring ranet på åpen gate

13-åring ranet på åpen gate

 

Tirsdag ettermiddag ble en 13 år gammel gutt ranet på Trosterud.

Tekst:

Publisert:

13-åringen var på vei hjem fra skolen da han i dr. Dedichens vei ble oppsøkt av to gutter i 16-årsalderen.

- De brukte kniv og truet til seg iPoden og mobiltelefonen til 13-åringen, forteller jourhavende førstebetjent, Line Henriksen.

Politiet har mottatt en beskrivelse av ranerne.

- Det skal dreie seg om en nordafrikaner og en asiat. Begge skal være i alderen 16-17 år. Den ene var iført sort caps og hettejakke, mens den andre gjerningsmannen hadde grå lue og grå bukse, forteller Henriksen.

Hun sier at politiet har spor å gå etter i saken.

13-åringen ble ikke påført fysiske skader og skal ha det bra etter forholdene.  

 

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.