15.000 kroner til barneavdelingen

15.000 kroner til barneavdelingen

 

Sykehusdirektør Erik Normann mottok 15.000 kroner fra BU-lederne i Grorud, Alna og Stovner. Pengene er til sykehusets barne-avdeling.

Tekst:

Publisert:

- Vi har gått sammen om å gi 5000 kroner fra hver av de tre bydelene, forteller BU-leder i Alna, Knut Røli (Ap).

I dag sokner bydelene Stovner og Grorud til Ahus, mens Alna følger etter i 2010. BU-lederne følte det var naturlig å ha med seg en gave da de var invitert som gjester til åpningen, selv om de tre Ap-politikerne tidligere i høst har uttalt at de ønsker Groruddals-bydelene skal sokne til Aker sykehus.

- Vi ønsker at pengene skal gå til leker og utstyr på barneavdelingen.

Alle tre mener sykehuset er et storslått bygg og de var imponert over åpningsshowet.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.