ANNONSE

Ordreskjemaer NR1 TrykkAKA1 GOSS 28W.xls Enkelproduksjon hvis avisen trykkes på Goss Dobbelproduksjon hvis avisen trykkes på Geoman AKA1_AET_40W.xl...

Ordreskjemaer NR1 Trykk

AKA1 GOSS 28W.xls

Enkelproduksjon hvis avisen trykkes på Goss

Dobbelproduksjon hvis avisen trykkes på Geoman

AKA1_AET_40W.xls

AKA1_AET_48W.xls

AKA1_AET_56W.xls

AKA1_AET_64W.xls

Sideplan

Sideplan_AAG_40.xls

Sideplan_AAG_48.xls

Sideplan_Østbyen_24.xls

Sideplan_Østbyen_28.xls

Nye sidemaler

Nye_maler_beskrivelse.docElementer til QuarkXPressBibliotek bydelsrammer - Oslo kommunes profil på annonser (tekst og alm pl) (filen er zippet)

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE