2000 kroner fattigere - etter isete bilruter

2000 kroner fattigere - etter isete bilruter

 

Under trafikkaksjonen ved Stovner skole ble en Stovner-mann 200 kroner fattigere på grunn av slurv med skrapingen av bilruter.

Tekst:

Publisert:

Da mannen, som hadde skolebarn i bilen, ble stoppet av politiet, hadde han kun skrapt en del av frontruta på sjåførsiden.

- Det var nære på at han mistet førerkortet. Han fikk en bot på 2000 kroner, sier Roy Cato Einarsen.

Einarsen forteller at folk flest er flinke til å skrape bilrutene, men at noen tar litt for lett på det.

- Spesielt på mandager ser vi det. Da har bilen kanskje stått hele helgen, sier Einarsen. 

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.