ANNONSE
Mann i 30-årene døde etter vold på Bjerke

Publisert:

Mannen som ble funnet bevisstløs i Refstadsvingen på Bjerke døde torsdag kveld melder politiet.

 
Blodig mann funnet på Bjerke

Publisert:

To menn er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 30-årene ble funnet blodig på bakken i Refstadsvingen tirsdag ettermiddag.

 
Smartere byer og hjem

Publisert: - Oppdatert: 17.07.2017 kl 16:54

Statssekretær Ingvil Smines Tybring-Gjedde lærte mye da Schneider Electric åpnet dørene og viste hvordan de ser for seg fremtiden.

 
Rita reddet 90-åring <BR>fra komfyrbrann

Publisert:

Hjelpepleier Rita Einarsen i Bydel Bjerke reddet en eldre dame i siste minutt da hun var på hjemmetjeneste.

 
Bjerke går foran <BR>som foregangsbydel

Publisert: - Oppdatert: 14.07.2017 kl 13:05

Fokuset til Bydel Bjerkes hjemmetjeneste på brannforebygging i risikoutsatte grupper ble markert med besøk av brannsjefen i Oslo og justisministeren.

 
Imponert over nytenkningen

Publisert: - Oppdatert: 12.07.2017 kl 10:56

Etter at Romsås sykehjem ble privatisert har det skjedd mye i de gamle lokalene på sentret. Så mye at det vekket nysgjerrigheten til Venstre-leder Trine Skei Grande, som ville se hvordan det drives på Romsås.

 
Ny giv med nye eiere

Publisert: - Oppdatert: 12.07.2017 kl 10:49

Planene om å gjenreise Kalbakken senter er kommet på sporet igjen. Etter å ha gitt flere anbefalinger og fått nye planer oversendt, synes plan- og bygningsetaten prosjektet virker lovende.

 
Barn påkjørt i barnehage

Har du tips til saken?  Send tips!22918820

Publisert:

Et barn ble sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt påkjørt av en førerløs bil i Grorud barnehage, som ligger nederst på Ammerud.

 
 
- Ungdommen må skape sin egen plass

Publisert:

Byrådsleder Raymond Johansen og varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam besøkte Stovner-ungdommen i den nye sommerklubben i Fossum kirke.

 
Nå er graven fredet

Publisert: - Oppdatert: 11.07.2017 kl 12:16

Gravsteinen til Hulda og Ruth Lie, og Marta Ottesen, er på plass igjen.

 
Vil beskytte «The Planet»

Publisert: - Oppdatert: 11.07.2017 kl 12:22

Annstein Garnes i Vestli Vel har tatt initiativet til å beskytte bygget som tidligere huset ungdomsklubben «The Planet». Det står nå i fare for å bli revet for å gjøre plass til en midlertidig Vestli skole.

 
- Skal skape rom for frivilligheten

Publisert: - Oppdatert: 10.07.2017 kl 16:44

Sahar Ahzami er ny frivillighetskoordinator i Bydel Alna. Det er en stilling som bydelens lokalpolitikere har presset på for å få på plass.

 
En smakebit av yrkesfag

Publisert: - Oppdatert: 10.07.2017 kl 13:42

Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) fikk møte mange ivrige sommerskole-elever som bruker ferien til en smakebit av yrkesfag. Petra, Kaja, Karina og Thushana fikk prøve seg på billakkering.

 

Publisert: - Oppdatert: 07.07.2017 kl 14:42

I avisen i dag kan man lese om en omfattende politiaksjon mot ungdom i Oslo øst. 25 er pågrepet, fem er i varetekt. Flere er fra Groruddalen. Aksjonen er mot kriminelle nettverk som i stor grad rekrutterer unge gutter til narkotikasalg.

 
Bekymret for unge, sinte menn

Publisert: - Oppdatert: 07.07.2017 kl 14:42

Politiinspektør John Roger Lund innrømmer at flere av de 25 ungdommene som er pågrepet i en storaksjon mot kriminelle nettverk i det siste er fra Groruddalen. Han er også bekymret for unge, sinte menn.

 
Brems! - så får du en vaffel

Publisert:

Beboerne i Hellerudveien på Tveita har sett seg lei på farlig trafikk. Nå vil de løse problemet. Første steg? Vafler!

 
Raser mot kutt av barnehagestyrere

Publisert: - Oppdatert: 05.07.2017 kl 10:58

Foreldreutvalget er ikke videre fornøyd med bydelsadministrasjonens måte å omorganisere barnehagene på.

 
- Romsås-elevene fortjener bedre

Publisert:

Rødt, MDG og SV i Grorud bydel går sammen mot forslag i skolebehovsplanen om å omorganisere Bjøråsen, Svarttjern og Tiurleiken skoler så det skal være én rektor på alle tre. De mener det er å svikte alle elevene på Romsås.

 
Hodet over vannet

Publisert: - Oppdatert: 30.06.2017 kl 15:32

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) drømmer seg bort i sommer til et mat- og vinkurs i Italia mens han lukter fersk makrell fra brygga ved Rådhuset. Samtidig sitter han ikke helt rolig i båten.

 
- De pårørende er ikke vinnerne

Publisert: - Oppdatert: 30.06.2017 kl 15:34

I flere år har det vært sårt mellom omsorgstilbudet i Bydel Bjerke og flere pårørende. Den såkalte «Bjerkesaken» er nå avsluttet hos kontrollutvalget til Oslo kommune. Den konkluderer med dårlige rutiner og slett oppfølging.

 
Fornyet håp om stasjon på Breivoll

Publisert:

Oslo Nord har siden 1988, den gangen som ALNA Næringsforening, arbeidet for en ny stasjon på hovedbanen på Breivoll. Nå som stasjonen har blitt lagt inn som merknad i Nasjonal Transportplan er et nytt håp tent!

 
Får tilbake bussholdeplassen!

Publisert:

Etter to års kamp for å få bussholdeplassen ved Fougners vei kunne beboerne slippe jubelen løs! Et enstemmig byråd sørget for at bussholdeplassen kommer på plass igjen.

 
Google Maps

Publisert:

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

 
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Publisert:

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Publisert: - Oppdatert: 26.06.2017 kl 16:30

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
ANNONSE