Google Maps

Publisert:

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

Publisert:

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Publisert:

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

 
– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

Publisert:

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Publisert:

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Publisert:

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

 
Alle leietakere må ut

Publisert:

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

Publisert:

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
 
Pengene renner inn i Årvolldammen

Publisert:

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2017 kl 13:00

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Publisert:

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Publisert:

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Publisert:

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

 
IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Publisert:

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

 
Syv nye skoler får gratis kjernetid

Publisert:

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.

 
Kollektivtrafikken på 17. mai

Publisert:

Ruter anbefaler alle om å beregne god tid på nasjonaldagen.

 
Ammerud først ut av <BR>Groruddalens skoler

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2017 kl 14:05

Nye Ammerud skole er 12 år i år, men selve skolen er halvveis til 100. Og med 50 år bak seg skal de gå opp Karl Johan som nummer fire i toget på 17. mai.

 
Biblioteket flytter inn på sentret

Publisert:

Stovner bibliotek flytter inn på Stovner senter i løpet av året. Det betyr meråpent til klokka 23 hver dag - og mye større lokaler.

 
Løfter nabolaget med millioner

Publisert: - Oppdatert: 15.05.2017 kl 16:40

Bydel Stovner og Grorud har fått penger fra byrådet til boligsosialt arbeid og bomiljø i kommunale boliger.

 
Kronprinsparets <BR>gave fra Groruddalen

Publisert:

Alle som møtte opp på Slottsplassen på tirsdag kunne se at Nysirkus Bjerke var en del av underholdningen utenfor, men det som var en hemmelighet er at de var selveste gaven fra kronprinsparet til jubilantene.

 
Stolpejakten er i gang

Publisert:

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

 
På stedet hvil

Publisert: - Oppdatert: 10.05.2017 kl 12:42

De som møtte opp på det store folkemøtet i Grorud samfunnshus med håp om at «nå skjer det noe», gikk tomhendt hjem.

 
Søker etter kreative kafedrivere

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2017 kl 23:28

Kulturetaten leter etter folk med innsatsvilje og pågangsmot til å drifte kafeen i låven på Bånkall gård.

 
Hus på Høybråten totalskadet

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2017 kl 23:23

Et hus i Hesjeveien på Høybråten begynte å brenne fredag ettermiddag.

 
Hedret krigshelt

Publisert: - Oppdatert: 08.05.2017 kl 23:29

Den første norske hæroffiseren som ble drept under 2. verdenskrig falt på Kalbakken.