ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Publisert:

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Publisert:

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Punger ut med 6 millioner

Publisert:

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Publisert:

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
– Bygg heller i umoderne industriområder

Publisert:

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
Trygg sykkelparkering på Grorud

Publisert:

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
Takker for seg <BR>– etter 32 år i bydelen

Publisert:

Reidunn Myster Beier og Ingebjørg Mjåland har begge jobbet i Bydel Stovner siden bydelen startet opp som en prøvebydel i 1985. Nå er det pensjonisttilværelsen som står for tur.

 
Sammen for ungdommen

Publisert:

I år styrker Bydel Stovner sommertilbudet for ungdom i skolens sommerferie, og hele 1 million kroner er satt av til ungdomstiltak.

 
 
Google Maps

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2017 kl 13:39

Torsdag ettermiddag ble en mann i 50-årene funnet død av sin familie i Hellerudgrenda 87. Politiet etterforsker hendelsen som et drap.

 
Dødsbrann på Tveita

Publisert: - Oppdatert: 15.06.2017 kl 10:20

En kvinne har omkommet i en brann i Nåkkves vei på Tveita. Det er den andre dødsbrannen på få år i de samme boligblokkene.

 
La ned stein for hindutempelet

Publisert:

Statssekretær Bård Folke Fredriksen la ned grunnstein for det nye hindutempelet på Rommen sammen med blant annet Kjell Veivåg og Anders Røberg-Larsen. Etter 12 år er prosessen endelig i gang.

 
- Bydelsdirektøren er redd<BR> for å bruke penger

Publisert:

Jon Sandven (R) reagerer på bydelsdirektørens uvilje mot å bruke penger på tjenester bydelen allerede bør ha på plass. Under bydelsutvalgsmøte sist uke ble det enstemmig vedtatt å gjenopprette en språkstilling i barnehagene - som ikke var fulgt opp av bydelsadministrasjonen siden desember.

 
Et steg videre for lokalsykehuset

Publisert:

Et nytt kreftrehabiliteringssenter på Aker sykehus skal samle kommune- og spesialishelsetjenesten under et tak, og markerer fremtidige mål for det nye og store lokalsykehuset. I tillegg til å minske forskjeller.

 
17 nye lærere i Groruddalen

Publisert: - Oppdatert: 14.06.2017 kl 15:25

I et revidert budsjett for 2017 har byrådet satt av enda flere midler til lærere i Osloskolen. Noe som betyr at Groruddalen nå får enda flere lærere.

 
- Groruddalen holdes for narr

Publisert:

Da man endelig trodde freden over Aker som lokalsykehus i Groruddalen hadde senket seg, kom sjokket. Det foreslås at nesten hele Groruddalen ikke skal få lov til å bruke det. Nå er gnisten igjen tent hos Aker sykehus venner.

 
- Tunnel eller ingenting

Publisert:

Folkemøtet på Tveita ble en suksess med fullsatt sal og het politisk debatt. Alle partier vil sende Statens vegvesen tilbake til tegnebordet - og Rødt kaller det hele for et prestisjeprosjekt.

 
Mathias og Karen fikk Kubenpriser

Publisert:

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

 
Der ingen skulle tru <BR>at nokon kunne bu

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2017 kl 14:14

De fleste av oss har vel slengt innom én eller flere episoder av NRK-programmet «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.» Selv om jeg langt fra er noen TV-slave, har jeg fått med meg enkelte av episodene og det var under en av dem at jeg fikk en grenseløst god idé. Syntes jeg i hvert fall selv.

 
«Bolighaier» får beholde smutthull

Publisert:

Etter behandling av endring i eierseksjonsloven på Stortinget ble forslaget om å stramme inn smutthullet som gjør at boligspekulanter kan opprette flere selskaper og kjøpe opp mange leiligheter i et sameie, til tross for en maksgrense på to, nedstemt. Jan Bøhler (Ap) er skuffet.

 
– Nei, det blir ikke motorvei i Smalvollveien

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2017 kl 13:55

Alle partier i paneldebatten under folkemøte på Tveita angående motorvei i Smalvollveien var enige om at de går i mot prosjektet dersom veien ikke går i en lengre tunnel, og at de ikke vil rasere eksisterende bomiljø. Men Rødt mener det hele handler om prestisje.

 
Statens vegvesen forteller om planene

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2017 kl 10:53

Prosjektleder Ingun Risnes i Statens vegvesen utreder om hvorfor forslaget med ny motorvei i Smalvollveien kom fram. Hun mener det ikke blir ny motorvei i tillegg til E6, men istedet for dagens E6.

 
Må åpne lommeboka i begge retninger

Publisert:

Oslo får 55 nye bomstasjoner fremover, og prisene skrus opp. For Groruddalens del betyr dette at man må punge ut både til og fra jobb dersom man bor i øvre del av dalen og jobber innenfor den nye bomgrensen som planlegges ved Ring 2. Det kan komme til å koste.

 
Aktivitetsvenner - dobbel glede

Publisert:

Forrige uke ble det skrevet under et meget viktig papir i Grorudhuset på Kalbakken. Nå er nemlig Bydel Grorud med i Aktivitetsvennprogrammet, som jobber med å gi demente opplevelser og aktivitet.

 
Vil flytte Haukåsen skole til Stig

Publisert:

Utdanningsetaten foreslår i skolebehovsplanen å flytte Haukåsen spesialskole, som nå ligger på Trosterud, til tomta der Stig skole lå før i Stovner bydel.

 
- Vi har blitt litt glemt her oppe

Publisert:

I helga kom det fram at ungdommer tente på søppelkasser og kastet steiner mot politiet på Vestli. Nå har leder i Vestli Vel, Annstein Garnes, tatt initiativ til å opprette en natteravngruppe i lokalområdet for å vise at de bryr seg.

 
ANNONSE