ANNONSE
Den mest miljøbevisste barnehagen i Oslo

Publisert:

Lia barnehage på Ellingsrud tar sikte på å bli den mest miljøvennlige barnehagen i hele byen. Der det før var asbest, er det nå solceller og svært lite klimautslipp. Byråd Geir Lippestad (Ap) er mildt sagt imponert.

 
Gullsmed ranet på Ammerud

Har du tips til saken?  Send tips!22918820

Publisert: - Oppdatert: 21.09.2017 kl 14:56

Politiet rykket torsdag formiddag ut til Ammerudveien 21 hvor en gullsmed har blitt ranet.

 
Vil bytte brakker mot flerbrukshall

Publisert:

Attia Mirza er foreldreutvalgs-leder (FAU) ved Bryn skole. Nå kjemper hun for en ny flerbrukshall på skolen, istedet for midlertidige brakker/paviljonger som er foreslått i Skolebehovsplanen 2018-2027.

 
NAV Bjerke er åpnet

Publisert:

De nye lokalene til NAV Bjerke er endelig åpnet i Ulvenveien. Allerede har sykefraværet gått ned fra da de ansatte måtte jobbe i høyblokka på Økern.

 
Stefan Heggelund er utjevneren

Publisert:

I avisens utgave onsdag 20. september manglet Stefan Magnus B. Heggelund i oversikten over Oslobenken. Han er utjevningsmandat for Høyre, og kapret plassen fra Aps Zaineb Al-Samarai. Her er opplysninger om Høyres sjette mann på tinget.

 
Åpnet Outlet-butikk

Publisert:

For noen måneder siden fikk Årvoll senter en ny klesbutikk for damer og nå er Årvoll Outlet på plass. At nærsentret satser mer på klær, tror Sissel Waaler er en smart ting.

 
Stovner-gutt vant gründercamp

Publisert: - Oppdatert: 20.09.2017 kl 10:44

Det var mange unge som siktet høyt på årets Emax, men Martin Egeli fra Stovner var en av de som imponerte mest.

 
– På tide med fritidstilbud

Publisert: - Oppdatert: 20.09.2017 kl 10:47

Bydel Stovner har jobbet mye med utvikling og endring av bydelens ungdomstilbud det siste året. Første møte i bydelsutvalget etter sommerferien gikk til å rose arbeidet som er gjort. Nå er det veien videre som står for tur.

 
 
Trafikk høyt på dagsorden

Publisert: - Oppdatert: 20.09.2017 kl 10:50

Politikerne i Bjerke bydelsutvalg mener det er på tide å sette Trondheimsveien på dagsorden igjen. Ap og MDG mener Statens vegvesen bør sette i gang et prøveprosjekt med kollektivfelt, mens Høyre holder fast på diagonalløsninger.

 
SV fortsetter å vokse

Publisert:

Etter valget har SV vokst med 15 prosent i Groruddalen. Siden valgkampen startet er partiet oppe i 368 nye medlemmer.

 
Inn på tinget etter 20 år

Publisert:

Etter 20 år uten Rødt på tinget, er de nå inne igjen med Bjørnar Moxnes. Fra Groruddalen blir Seher Aydar fra Bjerke 1. vara.

 
Kari kommer på Tinget

Publisert:

Kari Elisabeth Kaski (SV) er inne på Tinget. Nå skal hun kjempe for Groruddalen.

 
Satser på crossfit

Publisert:

En gjeng med ivrige treningsinstruktører har kjøpt opp Black Box Gym CrossFit og endret navn til CrossFit Groruddalen. Nå håper de å skape ny blest rundt den effektive treningsformen.

 
Eldre på telttur

Publisert: - Oppdatert: 14.09.2017 kl 16:04

Norsk friluftsliv inviterte beboere fra Romsås og Rødtvet sykehjem til overnatting i lavvo på Årvoll.

 
Valgkamp i oppoverbakke

Publisert: - Oppdatert: 13.09.2017 kl 15:36

Kristelig Folkeparti kjempet en valgkamp om andres saker, og endte til slutt med å miste sitt mandat fra Oslo. Men partiet kom seg i hvert fall over sperregrensen, og vil igjen være en faktor i regjeringssamarbeidet.

 
- Vi har kommet for å bli!

Publisert: - Oppdatert: 13.09.2017 kl 15:34

Selv om Miljøpartiet de Grønne ikke nådde sine hårete mål om sperregrensen, var det bare feststemning å spore på valgvaken på MESH. Partiet beholdt nemlig sin Stortingsrepresentant, og skrev med det partihistorie.

 
- Fire nye år!

Publisert:

Lovord og jubel dominerte Fremskrittspartiets valgvake da det ble klart at man hadde unngått regjeringsslitasje og nå får fornyet tillit av velgerne.

 
Beste valg siden 1993... <BR>men ingen regjeringsplass

Publisert:

Selv om det ikke ble noe regjeringsskifte kan det gamle bondepartiet juble, for de hadde den største økningen fra forrige Stortingsvalg.

 
Erna ble stjerna - i fire nye år

Publisert:

Erna Solberg (H) fortsetter som statsminister, og hennes partikolleger får fortsette i regjering i fire nye år. Den borgerlige siden fikk flertall med 89 av i alt 169 mandater - og hun takket Gulsum Koc fra Stovner i talen sin.

 
Avsluttet valgrunden med «selfies» på Stovner senter

Publisert: - Oppdatert: 12.09.2017 kl 11:05

Statsminister Erna Solberg (H) tok seg tid til å ta «selfies» med alle fremmøtte på Stovner senter da hun var der for å markere sitt siste stopp på standsrunden sin i valgkampen.

 
Storfint besøk på Ammerudhjemmet

Publisert: - Oppdatert: 12.09.2017 kl 11:05

Det var ikke hvem som helst som tok turen for å holde politisk innlegg under Ammeruddagene i helga.

 
De aller siste stemmene

Publisert:

I dette rekordjevne valget telte hver eneste stemme, og da mobiliserte både store og små partier med listebærere rundt omkring ved valglokalene.

 
Egon Olsens allé offisielt åpnet

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2017 kl 16:19

For ikke mange dagene siden kunne leder av bydelsutvalget i Gamle Oslo, sammen med politimester Sverre Sjøvold, åpne Egon Olsens allé som går fra Botsfengslet ned til Grønlandsleiret.

 
Setter Lindebergplanene på vent

Publisert:

Etter initiativ fra Rødt blir planene om utbygging på Lindeberg satt på vent.

 
Ap ble størst - og SV gjorde brakvalg

Publisert:

Det har vært skolevalg på alle skoler i Oslo. I Groruddalen, som i hele Oslo, stakk Ap av med seieren. SV fulgte tett med - og 1. kandidat Kari Elisabeth Kaski er fornøyd med årets skolevalg.

 
ANNONSE