55 personer evakuert etter brann

55 personer evakuert etter brann

 

55 personer ble evakuert da det mandag kveld brøt ut brann i en boligblokk tilknyttet Stovner senter. I følge politiet er brannen påsatt.

Tekst:

Publisert:

Ved 21.25-tiden fikk politiet melding om brann i Stovner senter 1 - en boligblokk tilknyttet senteret. En time senere skrev politiet følgende på Twitter:

- Brannen er påsatt. Det har brent papir i trappeoppgangen i fjerde etasje.

Til NRK sier operasjonsleder Vidar Pedersen at det kan se ut som om noen har forsøkt å tenne et bål i oppgangen.

Totalt ble 55 mennesker evakuert fra blokka, men kun en av disse ble behandlet for lettere røykskader.

Ved 22.30-tiden kunne beboerne vende tilbake til leilighetene sine.

Politiet ønsker tips og disse mottas på telefon 02800.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.