59-bussen gjenoppstår ikke

59-bussen gjenoppstår ikke

 

De borgerlige budsjettkameratene støttet ikke Aps forslag om å gjenopprette 59-bussen mellom Tonsenhagen og Tveita.

Tekst:

Publisert:

Ap ønsket å bruke penger på bussen, men det fikk de altså ikke flertall for. Heller ikke Aps forslag om å sette av to millioner kroner til en kulturstasjon i Groruddalen fikk flertall.

Disse to forslagene ble kun støttet av Ap, SV og Rødt.

At 59-bussen ble lagt ned tidligere i år, har skapt mange reaksjoner. Beboere har også gått sammen, og sendt inn et innbyggerinitiativ til bystyret. Dette skal behandles senere i år - men signalene i forrige uke, er altså at dette ikke er noe de borgerlige partiene prioriterer innenfor den nåværende budsjettrammen.

Før behandlingen i bystyret uttalte Aps fraksjonsleder Abdullah Alsabeehg følgende til Akers Avis Groruddalen:

- Det er et viktig tilbud til befolkningen, derfor ønsker vi å prioritere å gjenopprette 59-bussen.

Siste nytt i Nyheter

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

 
Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Gutt (15) kan ha <BR>dødd av syntetisk dop

Politiet melder at en gutt på 15 år døde den 8. mars i Oslo og det antas at det skyldes inntak av det ekstreme stoffet karfentanil. Stoffet brukes normalt på større dyr som elefanter og anslås å være 10.000 ganger sterkere enn morfin.