ANNONSE

90-åring meid ned og ranet

90-åring meid ned og ranet

 

En 90 år gammel dame ble slått ned og ranet på Stovner senter.

Tekst:

Publisert:

Det skjedde sist torsdag - midt på lyse dagen.

-  Det kom en mann bakfra. Han dyttet kvinnen overende og stakk av med veska hennes. Foreløpig har vi ikke så mange opplysninger, men dette er en svært stygg sak som vi prioriterer svært høyt, forteller politiførstebetjent Line Henriksen.  

Mannen løp fra stedet, og like etter kom flere gutter til unnsetning, og hjalp det 90 år gamle offeret på beina. Hun fikk en skade i armen og et forslått kne, men fysisk skal det stå bra til med henne.

Veska ble funnet i et skogholt ved sentret, men den manglet blant annet lommeboka.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE