Aas gir seg på Stovner

Aas gir seg på Stovner

 

Etter syv år som stasjonssjef på Stovner politistasjon skal Espen Aas ta fatt på nye utfordringer.

Tekst:

Publisert:

Stillingen er utlyst og søknadsfristen gikk ut denne uka.  

-  Jeg slutter når en ny seksjonssjef er på plass. Antageligvis vil det skje iløpet av sensommeren, sier Aas.  

Det har lenge vært bestemt at han skulle gi seg iløpet av året.  

-  Stasjonen går veldig bra, og vi har fått på plass flere nye og dyktige politioverbetjenter. Nå kommer det en ny stasjonssjef som skal føre laget videre, sier Aas.

Etter eget ønske kommer han trolig til å gå inn i en rådgiverstilling i etaten.

-  Det er ikke helt klart hva det blir, men jeg kommer ikke til å gå løs på en ny rolle som seksjonssjef, understreker Aas.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.