ANNONSE

Advarer mot falsk hjemmehjelp

Styreleder Rønnaug Bleken Rud i Romsåslia borettslag advarer mot en falsk hjemmehjelp etter at en beboer ble frastjålet veska si.

Tekst:

Publisert:

– Jeg ble orientert om tyveriet i går kveld. Nå har vi hengt opp plakater i borettslaget, sier styrelederen.

Nå håper hun at alle beboerne tar forholdsregler før de lukker opp døra for ukjente.

– Beboerne må være observante på ukjente som beveger seg i borettslaget. Dessuten er det viktig at alle utgangsdørene holdes stengt, sier hun.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE