Åge rocka dalen

Åge rocka dalen

 

Åge Aleksandersen og sambandet avsluttet årets GranittRock i steinbruddet.

Tekst:

Publisert:

Åge Aleksandersen og «Levva Livet» ga årets GranittRock en skikkelig pangavslutning.

- Det er en utfordring for oss å lage et program som varer i bare 90 minutter, for vanligvis spiller vi i godt over to timer, sa Aleksandersen til Akers Avis Groruddalen minutter før bandet gikk på scenen lørdag kveld.

Dagen bød på alt en musikkelsker, uansett sjanger, kan tenke seg. Punk, rock, hiphop og barneshow var bare noen av ingrediensene. Surferosa bød på et fartsfylt og energispekket show, gutta i Gatas Parlament fikk jentene til å hyle, og både voksne og barn storkoste seg på showet til Asgeir.

Her er noen av bildene fra lørdagen, flere ser du i onsdagens papirutgave.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.