Åge rocka dalen

Åge rocka dalen

 

Åge Aleksandersen og sambandet avsluttet årets GranittRock i steinbruddet.

Tekst:

Publisert:

Åge Aleksandersen og «Levva Livet» ga årets GranittRock en skikkelig pangavslutning.

- Det er en utfordring for oss å lage et program som varer i bare 90 minutter, for vanligvis spiller vi i godt over to timer, sa Aleksandersen til Akers Avis Groruddalen minutter før bandet gikk på scenen lørdag kveld.

Dagen bød på alt en musikkelsker, uansett sjanger, kan tenke seg. Punk, rock, hiphop og barneshow var bare noen av ingrediensene. Surferosa bød på et fartsfylt og energispekket show, gutta i Gatas Parlament fikk jentene til å hyle, og både voksne og barn storkoste seg på showet til Asgeir.

Her er noen av bildene fra lørdagen, flere ser du i onsdagens papirutgave.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.