Alna-direktør vil bli rådmann

Alna-direktør vil bli rådmann

 

Bydelsdirektør i Bydel Alna, Erik Kjeldstadli, er blant 11 søkere som vil bli rådmann i Lørenskog kommune.

Lørenskogs rådmann, Arne Heilemann (Høybråten), går snart av med pensjon etter å ha vært rådmann i kommunen i snart 20 år. Mandag offentliggjorde Lørenskog navnene på personene som har søkt på stillingen - og blant disse er altså Kjeldstadli. 

 

Andre som har søkt på stillingen er blant annet tidligere general-sekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund og Jan-Bendix Byhring, som i dag er administrasjonssjef i Lørenskog kommune.

 

Lørenskog-ordfører Åge Tovan (Ap) søkerlista som spennende. 

 

- Vi ønsker oss en person med god oversikt, stort engasjement og egne meninger - en som kan gi gode råd og som politikerne kan bryne seg litt på. Det har vi hatt hittil, og det vil vi fortsatt ha, sier Tovan til Romerikes Blad.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.