Alna-direktør vil bli rådmann

Alna-direktør vil bli rådmann

 

Bydelsdirektør i Bydel Alna, Erik Kjeldstadli, er blant 11 søkere som vil bli rådmann i Lørenskog kommune.

Lørenskogs rådmann, Arne Heilemann (Høybråten), går snart av med pensjon etter å ha vært rådmann i kommunen i snart 20 år. Mandag offentliggjorde Lørenskog navnene på personene som har søkt på stillingen - og blant disse er altså Kjeldstadli. 

 

Andre som har søkt på stillingen er blant annet tidligere general-sekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund og Jan-Bendix Byhring, som i dag er administrasjonssjef i Lørenskog kommune.

 

Lørenskog-ordfører Åge Tovan (Ap) søkerlista som spennende. 

 

- Vi ønsker oss en person med god oversikt, stort engasjement og egne meninger - en som kan gi gode råd og som politikerne kan bryne seg litt på. Det har vi hatt hittil, og det vil vi fortsatt ha, sier Tovan til Romerikes Blad.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.