ANNONSE

- Alt har gått på skinner

- Alt har gått på skinner

 

- Et av høydepunktene fra årets festival er hvor bra alt gikk. Ting fungerte topp, forteller Rune Madsen.

Tekst:

Publisert:

- Det har gått kjempebra! Våre signaler er vel at dette er den beste gjennomførte GranittRock noen sinne. Det er helt utrolig, forteller festivalsjef Rune Madsen tydelig fornøyd med helgas begivenhet.

- På fredag var alt på plass før tiden, og alle har egentlig kunnet slappe litt av underveis, sier han.

Antall besøkende regner festivalen til rundt 20.000, noe som er en del i underkant av hvor mange det har vært i steinbruddet tidligere.

 

Storfonøyd med bookingen

Til tross for at han selv innser at programmet i år var smalere rent sjangermessig enn det har vært tidligere på GranittRock, er han storfornøyd med bookingen.

- Vi hadde nok et smalere program i år, men kanskje det beste på mange måter, forteller Madsen.

- Jeg håper og tror vi bidrar til å holde interessen for levende musikk oppe i dalen.

Styret har allerede begynt å tenke på neste års festival, men hva som kan vente oss da er litt for tidlig å si.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE