ANNONSE

Alterringen fikk nytt skinn

Alterringen fikk nytt skinn

 

Nå er det gamle, slitte skinnet på alterringen i Østre Aker kirke endelig byttet ut.

Tekst:

Publisert:

  Sokneprest Heinke Foertsch i Østre Aker menighet smiler om dagen. Etter oppsalg i avisen er nemlig kirkens alterring pusset opp. Den er malt og har fått nytt skinn.

I tillegg er kronerullingen for å kirken i gang. Tidligere utenriksminister Knut Vollebæk er blant de som har bidratt hittil. Ønsker du å hjelpe er dugnadens kontonummer 1609 04 01320, og stikkordet er jubileumsdugnad.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE