Alvorlig skadet i MC-ulykke på Trondheimsveien

Alvorlig skadet i MC-ulykke på Trondheimsveien

 

To personer ble kjørt bort i ambulanse etter en MC-ulykke på Trondheimsveien torsdag ettermiddag. En av dem er alvorlig skadet.

Tekst:

Publisert:

 - Vi fikk melding om en trafikkulykke med en motorsykkel involvert. Da vi kommer til stedet ser vi at det har vært to personer på motorsykkelen. En er alvorlig skadet, mens en satt i veien, sier divisjonsleder Kragseth ved Stovner politistasjon.

Begge personene ble kjørt bort i ambulanse. Tilbake på ulykkesstedet ligger en motorsykkel og mye klær.

Ulykken skjedde på Trondheimsveien mellom Ammerud og Grorud - og resulterte i at begge de nordgående feltene og det ene sørgående feltet ble stengt.

- Var kun motorsykkelen involvert i ulykken?

- Vi tror motorsykkelen har vært i kontakt med blant annet en bil, sier Kragseth.

Politiet foretok vitneavhør på stedet, for å få et bilde av hva som har skjedd.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.