ANNONSE

Alvorlig skadet i MC-ulykke på Trondheimsveien

Alvorlig skadet i MC-ulykke på Trondheimsveien

 

To personer ble kjørt bort i ambulanse etter en MC-ulykke på Trondheimsveien torsdag ettermiddag. En av dem er alvorlig skadet.

Tekst:

Publisert:

 - Vi fikk melding om en trafikkulykke med en motorsykkel involvert. Da vi kommer til stedet ser vi at det har vært to personer på motorsykkelen. En er alvorlig skadet, mens en satt i veien, sier divisjonsleder Kragseth ved Stovner politistasjon.

Begge personene ble kjørt bort i ambulanse. Tilbake på ulykkesstedet ligger en motorsykkel og mye klær.

Ulykken skjedde på Trondheimsveien mellom Ammerud og Grorud - og resulterte i at begge de nordgående feltene og det ene sørgående feltet ble stengt.

- Var kun motorsykkelen involvert i ulykken?

- Vi tror motorsykkelen har vært i kontakt med blant annet en bil, sier Kragseth.

Politiet foretok vitneavhør på stedet, for å få et bilde av hva som har skjedd.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE