Åpner Romsås bad på søndager

Åpner Romsås bad på søndager

 

Fra om med søndag 16. oktober vil Romsås bad være åpent på søndager. Grunnen er at Tøyenbadet stenger.

Tekst:

Publisert:

Førstkommende mandag 10. oktober stenges Tøyenbadet igjen, fordi det skal igangsettes utbedringsarbeider.

Kommunen hadde opprinnelig planlagt å stenge badet i sommer, men dette ble senere utsatt. Kommunen vet ikke hvor lang tid disse arbeidene vil ta.

«Vi regner med at arbeidene skal være ferdig i løpet av desember 2011,» opplyses det på kommunens nettsider.

Det som derimot nå er sikkert er at mens Tøyenbadet er stengt kan du ta deg en dukkert i bassenget på Romsås. Dette er normalt ikke åpent på søndager, men vil være åpent fra klokka 10 til 15 i den perioden Tøyenbadet er stengt.

I følge kommunens nettsider vil dette også gjelde for Bøler bad. Nordtvet bad er alltid åpent på søndager.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.