Åpner Romsås bad på søndager

Åpner Romsås bad på søndager

 

Fra om med søndag 16. oktober vil Romsås bad være åpent på søndager. Grunnen er at Tøyenbadet stenger.

Tekst:

Publisert:

Førstkommende mandag 10. oktober stenges Tøyenbadet igjen, fordi det skal igangsettes utbedringsarbeider.

Kommunen hadde opprinnelig planlagt å stenge badet i sommer, men dette ble senere utsatt. Kommunen vet ikke hvor lang tid disse arbeidene vil ta.

«Vi regner med at arbeidene skal være ferdig i løpet av desember 2011,» opplyses det på kommunens nettsider.

Det som derimot nå er sikkert er at mens Tøyenbadet er stengt kan du ta deg en dukkert i bassenget på Romsås. Dette er normalt ikke åpent på søndager, men vil være åpent fra klokka 10 til 15 i den perioden Tøyenbadet er stengt.

I følge kommunens nettsider vil dette også gjelde for Bøler bad. Nordtvet bad er alltid åpent på søndager.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.