Åpningskaos på Grorud

Åpningskaos på Grorud

 

Det var full strid om å være førstemann inn i Coop Extra-butikken, som i dag åpnet på Grorud.

Oslos aller første Coop Extra-butikk åpnet i dag, fredag, på Grorud. En stor folkemengde hadde stilt seg i en lang kø, og da dørene åpnet klokka 12, kjempet folket om å komme inn først.

Tre handlevogner på rekke ble presset inn gjennom dørene, for her var det om og gjøre å hamstre de beste kampanjetilbudene. Bare få minutter etter at butikken hadde åpnet, var det tomt for reker som ble solgt for 10 kroner kiloen.

- Jeg hadde ikke forventet at det skulle komme så mange folk som dette, sier en overrasket - men lykkelig - butikksjef på Coop Extra Grorud, Sadeta Nuhanovic.

Les mer om åpningen av Coop Prix på Grorud i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.