ANNONSE

Året 2013 i tekst og bilder

Året 2013 i tekst og bilder

 

Hva skjedde egentlig i året som gikk? Sjekk ut noen av høydepunktene i avisens nyttårskavalkade.

Tre nye parker i Groruddalen. Norges dyreste skole - Kuben - åpnet på Økern. Arbeiderpartiet vant Groruddalen, men tapte regjeringsmakten til Høyre og Frp. Ransbølge. Fortsatt Huken-bråk. Tungtransportplanen endelig ferdig. Ahus for lite. Groruddalen sa ja til OL.

Se noen av høydepunktene i denne billedserien.

Se enda flere av årets høydepunkt i Akers Avis Groruddalens papirutgave mandag 30. desember.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE