ANNONSE

Artigst å vinke til Kongen

Artigst å vinke til Kongen

 

Lindeberg-jentene Anette, Elin, Celina og Aurora er ikke i tvil. Det morsomste med barnetoget er å vinke til Kongen.

Tekst:

Publisert:

- Men det er også morsomt å synge, rope og feire nasjonaldagen, sier Elin.

Lindeberg skole gikk i år som nummer 68 i barnetoget, og innen de startet badet Karl Johan i sol. Til stor glede for både lærere og elever.

- Vi trodde det skulle bli regn, så vi er litt svette nå. Det blir varmt, men det er bra at det er sol, mener de fire jentene Akers Avis Groruddalen snakket med.

Tre av jentene går i sjuende klasse, og de er ikke i tvil om at de skal gå i barnetoget - også når de begynner på ungdomstrinnet.

- Vi kommer helt sikkert til å gå neste år også.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE