Årvoll gårds nye logo

Årvoll gårds nye logo

 

I forbindelse med den nye kulturscenen har Årvoll gård fått ny logo, og det er Kristin Kveine fra Høybråten som har designet den.

Tekst:

Publisert:

Kristin Kveine var en av fire elever fra medier og kommunikasjon ved Bjerke videregående skole, som hadde sin praksistid med Årvoll gård som kunde. De andre elevene var John Bernhardt Larsen, Dlér Hasan og Erik Odiin.

Alle fire jobbet fram hver sin logo, men til slutt var det Kristin som trakk det lengste strået.

- Det var spennende å jobbe på denne måten. Det var ekte, og gården var en kunde.

Lærer i grafisk design, Birgitte Hasselknippe er veldig fornøyd med arbeidene til elevene.

- De har jobbet fram et produkt med en virkelig kunde. Læringsutbyttet av en slik oppgave er vedlig stort, mener hun.

Elevene jobbet sammen med gårdsbestyrer Linda Elizabeth Gray, som er veldig fornøyd med prosessen og resultatet. Navnet Årvoll kommer av det norrøne Orravellir som betyr orrhanevollene - logoens hovedelement er en orrhane.

- Hun har fanget elementer fra gårdens historie, men logoen ser også samtiden og fremtiden og henvender seg til nye brukere, mener hun.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.