ANNONSE

Årvoll misset på målet

Årvoll misset på målet

 

Årvoll G99 hadde store drømmer om A-sluttspill og finale. Slik gikk det imidlertid ikke.

Før Norway Cup møtte vi en entusiastisk Årvoll-gjeng som hadde store ambisjoner. Etter de tre puljespillskampene var tonen litt annerledes.

- Vi er kjempeskuffa, men har ingen andre å skylde på enn oss selv. Vi har slitt med å få til spillet vårt. Spesielt har vi slitt med å få ballen i mål. Da blir det vanskelig i Norway Cup, sier kaptein Mikkel Fjellhammer Martinsen.

Laget startet NC med et 0-1 tap for Fagernes. Det resultatet kopierte de mot Åsane 1. I siste puljespillskamp ble det 0-3 mot Strømmen.

- Det er bittert. Jeg føler marginene har vært i mot oss i denne turneringen. Men vi skal likevel sørge for å ha det moro resten av uka. Nå blir det B-sluttspill, avslutter kapteinen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE