Årvoll misset på målet

Årvoll misset på målet

 

Årvoll G99 hadde store drømmer om A-sluttspill og finale. Slik gikk det imidlertid ikke.

Før Norway Cup møtte vi en entusiastisk Årvoll-gjeng som hadde store ambisjoner. Etter de tre puljespillskampene var tonen litt annerledes.

- Vi er kjempeskuffa, men har ingen andre å skylde på enn oss selv. Vi har slitt med å få til spillet vårt. Spesielt har vi slitt med å få ballen i mål. Da blir det vanskelig i Norway Cup, sier kaptein Mikkel Fjellhammer Martinsen.

Laget startet NC med et 0-1 tap for Fagernes. Det resultatet kopierte de mot Åsane 1. I siste puljespillskamp ble det 0-3 mot Strømmen.

- Det er bittert. Jeg føler marginene har vært i mot oss i denne turneringen. Men vi skal likevel sørge for å ha det moro resten av uka. Nå blir det B-sluttspill, avslutter kapteinen.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.