Automatisk hverdag

Lørdag blir bomringen i Oslo helautomatisk. Det markerer starten på et nytt kapittel i historien om bomringen i Oslo. Bomringen har vært kontroversiel...

Lørdag blir bomringen i Oslo helautomatisk. Det markerer starten på et nytt kapittel i historien om bomringen i Oslo. Bomringen har vært kontroversiell siden den først så dagens lys på slutten av 80-tallet. Til sammen har billister betalt over 10 milliarder kroner i bompenger, og det virker som om bomstasjonene har kommet for å bli. Ja, selv Fremskrittspartiet godtar bomringen nå - noe ingen kunne forutse da Carl I. Hagen tordnet løs mot uvesenet i 1988, stående på en krakk foran bomringen ved Rødtvet.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.