Avisa Østbyen

Avisa Østbyen utkommer som et månedsmagasin i Gamle Oslo bydel. Mellom grensen mot Groruddalen i nord-øst og sjøen koker det av aktivitet på alle plan...

Avisa Østbyen utkommer som et månedsmagasin i Gamle Oslo bydel. Mellom grensen mot Groruddalen i nord-øst og sjøen koker det av aktivitet på alle plan. Fra Groruddalen ses Gamle Oslo som en naturlig forlengelse ned mot sjøen og Oslo sentrum. Disse nabolagene i hovedstaden har mye å samarbeide om - både kulturelt og kommersielt.

Ingen steder i Oslo kommer du så nær byens historie; dette tar Avisa Østbyen godt vare på. Gamle Oslo er den visjonære bydelen med omfattende kultur-, nærings- og boligprosjekter.

Avisa distribueres til alle husstander og næringsdrivende i Gamle Oslo bydel, og er bydelens næravis som bygger bro

mellom fortiden inn i en spennende framtid.

Kontaktinformasjon:

Redaksjonen, tlf. 22 91 88 20

Annonser, tlf. 22 91 88 27

post@ostbyen.no

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.