Avlyser neste møte

Avlyser neste møte

 

Lokalpolitikerne i Bydel Grorud har bestemt at oktober-møtet i bydelsutvalget avlyses.

Tekst:

Publisert:

 Møtet skulle etter planen avholdes torsdag 21. oktober. BU-leder Anders Røberg-Larsen (Ap) opplyser at det er flere grunner til at lokalpolitikerne velger å avlyse møtet.

- Den første grunnen er at det ikke var så mange saker. Den andre er at vi ønsker å spare penger, sier Røberg-Larsen.

Ifølge byrådets budsjettforslag får bydelen et kutt i rammen sin på 19,7 millioner kroner i 2011. Av disse millionene skal 4,3 millioner kroner være omstillingskutt.

Dette betyr at bydelens aktivitetsnivå må ned neste år, og dette hadde bydelspolitikerne i bakhodet da de tok avgjørelsen. På denne måten sparer de inn litt penger på sine egne møtegodtgjørelser.

- Vi skal ha budsjettkonferanse i slutten av måneden. Kommer det noen viktige saker, kan vi ta dem da, sier Røberg-Larsen.

Noen av komiteene avholder likevel møter. Dette gjelder Kulturkomiteen og Byutvikling-, samferdsel- og miljøkomiteen.

Også i fjor ble oktober-møtet i Grorud bydelsutvalg avlyst.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.