Avlyser neste møte

Avlyser neste møte

 

Lokalpolitikerne i Bydel Grorud har bestemt at oktober-møtet i bydelsutvalget avlyses.

Tekst:

Publisert:

 Møtet skulle etter planen avholdes torsdag 21. oktober. BU-leder Anders Røberg-Larsen (Ap) opplyser at det er flere grunner til at lokalpolitikerne velger å avlyse møtet.

- Den første grunnen er at det ikke var så mange saker. Den andre er at vi ønsker å spare penger, sier Røberg-Larsen.

Ifølge byrådets budsjettforslag får bydelen et kutt i rammen sin på 19,7 millioner kroner i 2011. Av disse millionene skal 4,3 millioner kroner være omstillingskutt.

Dette betyr at bydelens aktivitetsnivå må ned neste år, og dette hadde bydelspolitikerne i bakhodet da de tok avgjørelsen. På denne måten sparer de inn litt penger på sine egne møtegodtgjørelser.

- Vi skal ha budsjettkonferanse i slutten av måneden. Kommer det noen viktige saker, kan vi ta dem da, sier Røberg-Larsen.

Noen av komiteene avholder likevel møter. Dette gjelder Kulturkomiteen og Byutvikling-, samferdsel- og miljøkomiteen.

Også i fjor ble oktober-møtet i Grorud bydelsutvalg avlyst.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.