- Avsporing fra debatten

- Avsporing fra debatten

 

Mazyar Keshvari (Frp) mener det er en avsporing av sykehusdebatten når det nå snakkes om at Aker skal være en samhandlingsarena i fremtiden.

Tekst:

Publisert:

 - Jeg mener Jan Bøhler har lovet at Aker skal være et lokalsykehus. Ap har deltatt på folkemøter, offisielle møter og demonstrasjoner hvor de har lovet videre sykehusdrift. Jeg føler de har lurt alle, sier Mazyar Keshvari (Frp), leder i bystyrets helse- og sosialkomité.

- Nå sier derimot Bøhler at han ikke har garantier for lokalsykehuset, siden han ikke er statsråd. Nå må det bli slutt på å love gull og grønne skoger, sier Keshvari.

- Hva er dine tanker om Aker som samhandlingsarena?

- Det er en avsporing av hele debatten. Vi må snakke om sykehusdrift, ikke andre ting, sir han.

- Hva ser Frp som viktig fremover?

- For oss er det viktig å holde trykket på helseministeren, som vi mener ikke tar ansvar. Det er feil å skyve ansvaret over på kommunen, svarer han.

- Hvor vil Frp lokalisere storbylegevakten?

- Det kommer en egen sak fra byrådet om storbylegevakta. Den jobbes det med nå. Vi presenterer vårt synspunkt når vi kommer. Å snakke om legevakta nå mener jeg er en del av avsporingen. Sykehusfunksjon­ene ved Aker må opprettholdes, sier Keshvari.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.