ANNONSE

- Avsporing fra debatten

- Avsporing fra debatten

 

Mazyar Keshvari (Frp) mener det er en avsporing av sykehusdebatten når det nå snakkes om at Aker skal være en samhandlingsarena i fremtiden.

Tekst:

Publisert:

 - Jeg mener Jan Bøhler har lovet at Aker skal være et lokalsykehus. Ap har deltatt på folkemøter, offisielle møter og demonstrasjoner hvor de har lovet videre sykehusdrift. Jeg føler de har lurt alle, sier Mazyar Keshvari (Frp), leder i bystyrets helse- og sosialkomité.

- Nå sier derimot Bøhler at han ikke har garantier for lokalsykehuset, siden han ikke er statsråd. Nå må det bli slutt på å love gull og grønne skoger, sier Keshvari.

- Hva er dine tanker om Aker som samhandlingsarena?

- Det er en avsporing av hele debatten. Vi må snakke om sykehusdrift, ikke andre ting, sir han.

- Hva ser Frp som viktig fremover?

- For oss er det viktig å holde trykket på helseministeren, som vi mener ikke tar ansvar. Det er feil å skyve ansvaret over på kommunen, svarer han.

- Hvor vil Frp lokalisere storbylegevakten?

- Det kommer en egen sak fra byrådet om storbylegevakta. Den jobbes det med nå. Vi presenterer vårt synspunkt når vi kommer. Å snakke om legevakta nå mener jeg er en del av avsporingen. Sykehusfunksjon­ene ved Aker må opprettholdes, sier Keshvari.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE