Banket i tre år

Banket i tre år

 

Politiet kom over en stygg familievoldssak i Kalbakken-området da de i helgen ble tilkalt etter husbråk.

Tekst:

Publisert:

 -  Der kom vi i kontakt med en dame. Vi pågrep mannen for mishandling, og kvinnen kunne fortelle at dette har pågått i tre år, opplyser politiførstebetjent Line Henriksen.  

Hun ble også mishandlet da hun gikk høygravid

Kvinnen skal ha blitt utsatt for slag, spark og kveling.

Foreløpig er ingen av dem avhørt ordentlig ennå. Ifølge Henriksen var mannen beruset da politiet pågrep ham.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.