«Bare» en gassflaske

«Bare» en gassflaske

 

Gjenstanden på Høybråten kirkegård viste seg å være en gassflaske.

Tekst:

Publisert:

Det kom fram ved 17-tiden etter at politiet og forsvaret hadde jobbet på kirkegården hele torsdag.

«Gjenstanden på Høybråten kirkegård var en gassflaske. Politiet opphever alle sperringer», skriver politiet på Twitter.

Tidligere på dagen mente de at det var en gammel granat fra krigens dager. Den skal ha vært 1,5 meter lang.

- Vi har ikke tenkt til å filleriste den. Nå venter vi på assistanse fra Forsvaret som skal undersøke gjenstanden, sa operasjonsleder Finn Belle til Akers Avis Groruddalen tidlig på torsdag.

Det ble lenge vurdert om det de trodde var en granat skulle sprenges eller fraktes vekk. Store områder rundt Høybråten kirkegård var sperret, men nå kan man igjen ferdes fritt i området.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.