ANNONSE

«Bare» en gassflaske

«Bare» en gassflaske

 

Gjenstanden på Høybråten kirkegård viste seg å være en gassflaske.

Tekst:

Publisert:

Det kom fram ved 17-tiden etter at politiet og forsvaret hadde jobbet på kirkegården hele torsdag.

«Gjenstanden på Høybråten kirkegård var en gassflaske. Politiet opphever alle sperringer», skriver politiet på Twitter.

Tidligere på dagen mente de at det var en gammel granat fra krigens dager. Den skal ha vært 1,5 meter lang.

- Vi har ikke tenkt til å filleriste den. Nå venter vi på assistanse fra Forsvaret som skal undersøke gjenstanden, sa operasjonsleder Finn Belle til Akers Avis Groruddalen tidlig på torsdag.

Det ble lenge vurdert om det de trodde var en granat skulle sprenges eller fraktes vekk. Store områder rundt Høybråten kirkegård var sperret, men nå kan man igjen ferdes fritt i området.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE