Bassengtørke i Groruddalen

Bassengtørke i Groruddalen

LITEN DEKNING: Groruddalen Revmatikerforening har et ønske om flere basseng i Groruddalen. Nå venter de blant annet på Stovner bad.

Groruddalen Revmatikerforening mener tilgangen på svømmebasseng er alt for liten. I dag bruker de et bad som henger i en tynn tråd.

Revmatikerforeningen har 615 medlemmer tilknyttet sitt lokallag i Groruddalen. Brukerne benytter seg av svømmebassenget på Ammerudhjemmet, men det er truet av nedleggelse.

Vi benytter oss også av badet på Haukåsen skole. Vi har 126 mennesker i basseng hver eneste uke. Disse kunne trengt et folkebad med terapibasseng slik at de kunne gått flere ganger i uka. Et bad som de for eksempel har på Kongsvinger, sier Gerd Jenny Aanerud som er leder i Groruddalen Revmatikerforening.

– Kongsbadet burde hatt en tvilling i Groruddalen. Vi håper Stovner bad snart kommer i gang og vil veldig gjerne være med i planleggingen, fortsetter Aanerud.

Les hele saken i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag eller i vår eAvis fra onsdag.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.