ANNONSE

Bassengtørke i Groruddalen

Bassengtørke i Groruddalen

LITEN DEKNING: Groruddalen Revmatikerforening har et ønske om flere basseng i Groruddalen. Nå venter de blant annet på Stovner bad.

Groruddalen Revmatikerforening mener tilgangen på svømmebasseng er alt for liten. I dag bruker de et bad som henger i en tynn tråd.

Revmatikerforeningen har 615 medlemmer tilknyttet sitt lokallag i Groruddalen. Brukerne benytter seg av svømmebassenget på Ammerudhjemmet, men det er truet av nedleggelse.

Vi benytter oss også av badet på Haukåsen skole. Vi har 126 mennesker i basseng hver eneste uke. Disse kunne trengt et folkebad med terapibasseng slik at de kunne gått flere ganger i uka. Et bad som de for eksempel har på Kongsvinger, sier Gerd Jenny Aanerud som er leder i Groruddalen Revmatikerforening.

– Kongsbadet burde hatt en tvilling i Groruddalen. Vi håper Stovner bad snart kommer i gang og vil veldig gjerne være med i planleggingen, fortsetter Aanerud.

Les hele saken i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag eller i vår eAvis fra onsdag.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE