ANNONSE

Beboerne bæres opp trappene

Beboerne bæres opp trappene

 

Begge heisene i Furuset sykehjem står - nå er vektere innleid for å bære beboerne opp i bygget.

Tekst:

Publisert:

Den ene heisen har stått stille siden juli, mens den andre har skrantet i lang tid.

Derfor så ikke Sykehjemsetaten og Omsorgsbygg noe annet alternativ enn å stenge den andre heisen også. Nå må beboerne fraktes opp manuelt.

Sykehjemsetaten opplyser om at de har leid inn vektere som fysisk bærer beboerne opp og ned etasjene.

Det vil ta cirka to uker før heisene går som normalt igjen.

Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med mer.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE