Beboerne bæres opp trappene

Beboerne bæres opp trappene

 

Begge heisene i Furuset sykehjem står - nå er vektere innleid for å bære beboerne opp i bygget.

Tekst:

Publisert:

Den ene heisen har stått stille siden juli, mens den andre har skrantet i lang tid.

Derfor så ikke Sykehjemsetaten og Omsorgsbygg noe annet alternativ enn å stenge den andre heisen også. Nå må beboerne fraktes opp manuelt.

Sykehjemsetaten opplyser om at de har leid inn vektere som fysisk bærer beboerne opp og ned etasjene.

Det vil ta cirka to uker før heisene går som normalt igjen.

Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med mer.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.