ANNONSE

- Bedre enn noensinne

- Bedre enn noensinne

 

Rektor ved Veitvet skole, Knut-Erik Brændvang, er stolt av Veitvet-elevenes eksamensprestasjoner.

Tekst:

Publisert:

- Dette viser at innsats nytter, sier rektor Knut-Erik Brændvang fornøyd.

Aldri før har Veitvet skoles elever gjort det sa bra under eksamen.

- Dette er bedre en noensinne. Det er moro. Her har vi både flinke lærere, unge og en god administrasjon, sier rektor Brændvang.

I forhold til Groruddals-satsingen er målet at Veitvet skole skal ligge på Oslogjennomsnittet.

- Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare det, sier rektor Brændvang.

Skolen har fremdeles ikke fått vite karaktergjennomsnittet til de andre skolene, og kan derfor ikke sammenligne seg med dem ennå.

- Vi gleder oss til karaktergjennomsnittet offentliggjøres slik at vi kan sammenligne oss med andre skoler, sier Brændvang.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE